Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektchef jobb i Stockholm på Fasticon Kompetens AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektchef på Fasticon Kompetens AB

Projektchef

Fasticon Kompetens AB Stockholm, Stockholms län Heltid


Finsktalande projektchef till spännande konsultuppdrag i Stockholm!

Uppdragsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en prestigelös projektchef. Uppdraget startar omgående på heltid och kommer pågå i 3-6 månader.

Under det här uppdraget får du möjlighet att arbeta på en expansivt organisation där du är med och påverkar företagets utveckling i Finland.

Du utgår från kontoret i Stockholm, men resor till Finland förekommer. Därför är det ett krav att du kan kommunicera på finska i både tal och skrift.

Som projektchef kommer du arbeta med kommersiell fastighetsutveckling och projektledning, från tidiga skeden till genomförande av fastighetsprojekt. Du kommer även att arbeta med kassaflödesanalyser och modellering av riskjusterad avkastning.

Din profil

  • Erfarenhet av kommersiell fastighetsförvaltning.
  • Erfarenhet både från tidiga skeden till genomförande av fastighetsprojekt. Du kan t.ex. varit med och upphandlat entreprenader och/eller hållit ihop kalkyl och uppföljning från byggherreperspektivet.

Det är meriterande om du tidigare varit projektchef och/eller har bakgrund från byggsidan alt. ägarsidan.

För att trivas i rollen ser vi att du är kommunikativ och van vid att ha kontakt med såväl kommun och myndigheter som arkitekter, entreprenörer och interna beslutsfattare. Du är prestigelös och hugger i där det behövs, oavsett om det gäller interna eller externa arbetsuppgifter.

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare
Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök idag!
Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Cecilia Schön på [ Link removed ] eller 0701430357.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på[ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 231973