Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektchef jobb i Stockholm på Fasticon Kompetens AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektchef på Fasticon Kompetens AB

Projektchef

Fasticon Kompetens AB Stockholm, Stockholms län Heltid


Abylon söker en projektchef med projektansvar från förvärvad råmark till färdigställd byggnation

Vill du vara med och förändra fastighetsbranschen? Är du en driven och engagerad projektchef? Attraheras du av digitaliseringens möjligheter samtidigt som du har höga ambitioner för din egen utveckling? Då kan Abylon vara rätt arbetsplats för dig!

Om rollen
Just nu befinner sig Abylon i en spännande tillväxtfas och har omfattande expansionsplaner. Ett dedikerat team finns på plats med flera intressanta projekt både i produktion och i pipeline. I den här nyckelrollen kommer du att ansvara för ett antal utvecklingsprojekt. Detta innebär att du förväntas driva företagets projekt från förvärvad råmark till färdigställd byggnation. Det är en stor variation i de olika projektens innehåll och väg framåt. Du kommer även bidra till etablering och förbättring av interna arbetsprocesser.

Du kommer bland annat att arbeta med:
  • Marknadsanalys, idéarbete och projektutveckling.
  • Leda och driva program och planarbete.
  • Upphandlingar, förhandlingar och avtalsskrivande.
  • Övergripande projektansvar under genomförandefas .
  • Ansvar för projektens ekonomiuppföljning med prognoser, rapporter och uppföljning mot budget och mål.
  • Ansvar för uppföljning av juridik och avtal i projekten.
  • Bidra till etablerandet av nya interna arbetsprocesser och rutiner.
I rollen rapporterar du till vd med placering i Stockholm.

Vad Abylon erbjuder dig
Hos Abylon får du möjlighet att bli en central del av en innovativ startup som växer i rasande takt och vars mål är att göra fastighetsbranschen bättre. Du får också ta del av en företagskultur präglad av framåtanda, innovation och kreativitet. Inom organisationen finns stor kompetens kring digitalisering och hur det kan förändra branschen. Företaget ingår dessutom i en större internationell koncern där det råder samarbeten mellan olika länder så som England, Spanien och Ryssland. Detta är en viktig nyckelroll med goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.
 
Din profil
För den här rollen är din personlighet viktig, givetvis i kombination med din kunskap och kompetens. Vi ser att du har tidigare erfarenhet från projektledning och har drivit ett antal egna projekt från förvärvad råmark till färdig byggnation. Om du har arbetat mot bostadsrättsföreningar i form av försäljning och utveckling är det meriterande. Digitalisering och modern teknik är en självklarhet för dig och du uppskattar att arbeta i framkant. Du besitter en ”doer-mentalitet” och trivs bra i en start up-organisation. Vidare har du en lösningsorienterad personlighet och är stark på planering. Och, minst lika viktigt, proaktivitet och ett brinnande engagemang är ditt typiska jag.

Välkommen med din ansökan!
I den här rekryteringen samarbetar Abylon med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på [ Link removed ] . Alla ansökningar behandlas löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Dajana Mladenovic på 0855921616 alternativt [ Link removed ] .

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på [ Link removed ]  och sök lediga jobb på [ Link removed ] .
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 228779