Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektassistent inom Corporate Finance jobb i Stockholm på Amendo Bemanning

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektassistent inom Corporate Finance på Amendo Bemanning

Projektassistent inom Corporate Finance

Amendo Bemanning Stockholm, Stockholms län Heltid

För kunds räkning söker vi just nu en projektassistent inom Corporate Finance. Vi söker dig som vill påbörja din karriär inom området i ett väletablerat företag under stark tillväxt. Varmt välkommen med din ansökan! 

Arbetsbeskrivning

Som projektassistent vid Corporate Finance-avdelningen arbetar du nära våra två projektledare, där du bland annat kommer att hjälpa till att exekvera transaktioner. Rollen ger rätt kandidat en ’hands on’ insyn i ett bolag som erbjuder ett heltäckande Corporate Finance-erbjudande för bolag i noterad och privat miljö. Fokusområdena kommer bland annat ligga på upprättande av prospekt, bolagsbeskrivningar och hantering av administration avseende nödvändig dokumentation inför nyemissioner och noteringar vid svenska marknadsplatser. I arbetsuppgifterna ingår även upprättande av presentationer och deltagande vid projekt- och kundmöten.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som har goda akademiska meriter - och en examen inom ekonomi eller juridik med inriktning mot finansiell ekonomi eller börsrätt. Vi tror vidare att du har grundläggande kunskaper om den svenska kapitalmarknaden och publika transaktioner. Du har ytterst goda språkkunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som i skrift. Erfarenhet från arbete inom kapitalanskaffningar och/eller finansiell rapportering är meriterande men inte ett krav. I och med att du dagligen kommer arbeta nära aktiemarknaden är ett genuint intresse för börsen och företagande ett krav för tjänsten. 

Som projektassistent kommer du arbeta under ett högt tempo och vi ser därför att du är strukturerad och noggrann samt öppen för att driva flera arbetsprocesser parallellt. Vidare är du en självgående lagspelare med hög arbetsmoral och ansvarskänsla som är resultatinriktad och kan tänka dig att vara flexibel till dina arbetsuppgifter och arbetstider.  

Vad får du?

Du får möjlighet att utvecklas i en utmanade miljö tillsammans med erfarna och trevliga kolleger i lokaler i centrala Stockholm. Du får en flexibel arbetsplats med högt i tak där du blir en viktig del i ett entreprenörsdrivet företag.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. [ Link removed ]  

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt 
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Shaun Ogden på [ Email address blocked ] . Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. 

#LI-SO1

#boff

#analyst

#legal

#administration

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1327739-289925