Jobbet Projektassistent för datorservice i Östhammar har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektassistent för datorservice i Östhammar publicerad av Randstad AB

Jobbet utgår om 3 dagar
Deltidsanställd
Östhammar

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Är du en serviceminded, noggrann och initiativrik person som har god datorvana? Vill du lära dig nya saker samt trivs med att arbeta med mycket eget ansvar? Då har vi ett intressant uppdrag till dig i en spännande miljö i Östhammar.


ansvarsområde.

Dina arbetsuppgifter under projektet kommer att innebära att samla in organisationens datorer för uppgradering till en ny klientplattform och sedan lämna ut datorerna, samt hjälpa användarna med felanmälan etc. Du kommer att ha tät kontakt med de anställda, varför det är viktigt att leverera en hög servicenivå och du kommer att arbeta tillsammans med IT avdelningen.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV.  Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


arbetstider.

Heltid. Vardagar, arbetstiden kan vara förlagd tidig morgon eller sen kväll.   Visstidsanställning med startdatum 2020-03-02 och slutdatum 2020-12-31.  Eventuell möjlighet till förlängning. 


kvalifikationer.

Du har en avslutad gymnasieutbildning samt god datorvana. Du har tidigare arbetat inom serviceyrket och är van vid att arbeta självständigt. Då arbetstiderna inte kommer överensstämma med busskommunikationen är körkort och bil en förutsättning. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person ser vi att du är serviceminded, ansvarsfull och nyfiken på att lära dig nya saker. Ordning och reda är viktigt för dig samtidigt som du har stor social förmåga och trivs i kontakten med människor. Vidare tycker du om att arbeta i ett högt tempo och när det är mycket saker att göra.

Låter det här som något för dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag! Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, men gärna frågor. Ansök därför via länken nedan.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Hanna Broström | Konsultchef | hanna.brostrom@randstad.se

Referens

201269817

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till