Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektadministratör till ONE Nordic jobb i Växjö på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektadministratör till ONE Nordic på Framtiden

Projektadministratör till ONE Nordic

Framtiden Växjö, Kronobergs län Heltid

ONE Nordic präglas av en härlig stämning där alla hälsar på varandra. Fikar och äter lunch gör man tillsammans i den gemensamma matsalen. Här är man prestigelös och har respekt för varandras roller och är medveten om att alla behövs för att uppgifterna ska lösas på bästa sätt. Som projektadministratör på ONE kommer du ha möjlighet att påverka ditt arbetsupplägg och starta upp en roll som tidigare inte har funnits. I rollen kommer du att ha många kontaktytor med kollegor och kunder och vara omgiven av kunniga och duktiga kollegor. Organisationen är platt och beslutsvägarna korta. Låter inte det riktigt bra?

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ha ett tätt samarbete med två av projektledarna och din uppgift blir att inventera underhållsavtal och göra sammanställningar av vad som är gjort, vad som behöver göras samt vad som ska åtgärdas. Sedan paketerar du informationen i överskådliga projektplaner.

OM ONE NORDIC
ONE Nordic är en rikstäckande organisation med lokal kännedom som tar ansvar för och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, distributörer och energianvändare. De har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. De arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar de högteknologiska och hållbara energisystem.

DIN PROFIL
Du har minst 2–3 års erfarenhet av administration, har god datorvana och är van att gräva i databaser för att hitta den information du behöver. Du är van vid ett självständigt arbetssätt och arbetar strukturerat samt kan läsa och förstå avtal. En god kommunikations- och samarbetsförmåga är dessutom avgörande för att lyckas och trivas i rollen.

Meriterande är en teknisk utbildning eller ett intresse för teknik.

OM OSS PÅ FRAMTIDEN
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Växjö
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum - tveka inte att söka redan idag!

KONTAKTPERSON
Unn Thorén
Personalansvarig Framtiden AB
073-500 87 37
[ Link removed ]  

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000050158947