Jobbet Projektadministratör sökes till uppdrag för KONE! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektadministratör sökes till uppdrag för KONE! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet inom administration och trivs i att arbeta med frihet under ansvar? Vill du dessutom utgöra en viktig del i ett projekt för ett branschledande företag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi, för KONEs räkning, en administrativ förmåga till rollen som projektadministratör! KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Med uppdraget att göra det lättare att förflytta sig i en urban miljö levererar de hissar, rulltrappor och automatiska dörrar, liksom moderniserings- och underhållslösningar till hela Sverige och stora delar av omvärlden. KONEs svenska marknadserfarenhet sträcker sig ända tillbaka till 1887 och idag har de ca 1 000 anställda i Sverige och ca 60 000 internationellt.

Nu satsar KONE på ett internt projekt inom logistik och arbetsflöden, varpå de söker en projektadministratör till deras huvudkontor i Kista! För denna roll kommer du att ingå i deras logistikavdelning och arbeta med fakturagranskning och framtagning av statistik för inköp av reservdelar för respektive region. Projektets syfte är att öka användningen av de interna kanalerna vid beställning av reservdelar genom att kartlägga och föra statistik över inköpen. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av följande:

- Granska interna inköpsfakturor från hela Sverige
- Sammanställa rapporter med statistik för respektive region
- Följa upp rapporternas resultat på region- och individnivå

Detta är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men arbetar på KONE som konsult. Det är ett heltidsuppdrag som är beräknat att pågå i 4-5 månader. Kontorstider tillämpas och du kommer att sitta i KONEs lokaler i Kista. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För denna tjänst söker vi i första hand dig som har tidigare erfarenhet av administrativt arbete. Har du arbetat med bearbetning av större datamängder samt att skapa och presentera statistik är detta mycket meriterande. I arbetet används Excel och PowerPoint frekvent, varpå goda kunskaper i detta är ett krav. Då detta är en kommunikativ roll där den huvudsakliga kontakten sker på svenska och engelska krävs även goda kunskaper i det, i tal såväl som skrift.

För denna process läggs stor vikt på personliga egenskaper och lämplighet. Du som söker trivs med att ha ett självständigt arbete där du har stor frihet i att planera och utföra ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är också kommunikativ och räds inte att initiera nya kontakter. Är det dig vi beskriver? Ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52229

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till