Jobbet Projektadministratör sökes till konsultbyrå! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Projektadministratör sökes till konsultbyrå! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en problemlösare med tidigare erfarenhet inom projektadministration? Har du ett flexibelt och konsultativt förhållningssätt som motiveras av möjligheten att påverka, förbättra och effektivisera? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är en konsultbyrå som förstärker och kompletterar deras uppdragsgivares organisation med unika specialistkunskaper. De grundades 2012 och vill bidra med förmåga och framgång för deras kunder. De erbjuder konsulttjänster inom bland annat verksamhetsstyrning, inköp och upphandling, strategisk planering, HR och IT/Digitalisering med vision att i särklass ge de bästa konsulttjänsterna inom strategiskt utvalda kompetensområden, geografier och kundsegment. Vi söker nu en projektadministratör som vill göra skillnad hos byrån och deras kunder i Stockholmsområdet!

I rollen som projektadministratör får du möjlighet att arbeta i olika branscher och på både stora och små organisationer, samt att bredda din kompetens och erfarenhet inom projektadministration. Du kommer att fungera som administrativt stöd till projektledare och övriga deltagare inom projektorganisationen. Dina arbetsuppgifter kommer bland att innefatta:
- Projektplanering och uppföljning
- Ekonomi- och resursplanering
- Möteshantering
- Stötta projektledaren med tidsplanering, IT-system, godkännandeprocesser och dokumentflöde
- Beställningar och fakturahantering
- Dokumenthantering, brev, protokoll och diariehandlingar

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till vår kund i Stockholm. Tjänsten beräknas starta så snart vi hittat rätt kandidat och uppdragslängden är på sex månader, med goda chanser till övertag direkt av kund. Tjänsten är på heltid med kontorstider.

Detta söker vi:

Tidigare arbetslivserfarenhet inom projektadministration är ett krav. Du som söker har minst en gymnasial utbildning, där eftergymnasiala studier är meriterande. Du har god datorvana och förståelse för system, erfarenhet i större affärssystem är meriterande. Som person ser vi att du är flexibel, serviceminded och trivs att arbeta både självständigt och i grupp. Du är en problemlösare som motiveras av möjligheten att påverka, förbättra och effektivisera, samt vara en del utav familjär och entreprenörsdriven företagskultur. Du ska behärska svenska och engelska i både tal och skrift. Passar beskrivningen in på dig? Sök redan idag då tjänsten tillsätts omgående!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43299

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Administrativ koordinator till Kungl. Vetenskapsakademin Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Försäljningschef VeidekkeFLEX Stockholm Made for Sales
Antalis söker en Chef för Kundcenter i Stockholm Stockholm Rubino Rekrytering AB
Administratör till juristbyrå! Stockholm Framtiden
Projektledare Stockholm SalesOnly
3 söker Team Manager Legal Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Driftchef fastighet - Direktrekrytering till Coor Stockholm MTX Rekrytering & Bemanning AB
Projektledare Stockholm Atea
HR administratör Stockholm Menigo
Teknisk projektledare Stockholm Combitech
Tullverket söker lokalspecialist Stockholm Tullverket

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till