Jobbet Projektadministratör med tekniskt intresse till Netel har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektadministratör med tekniskt intresse till Netel publicerad av Academic Work

Full-Time
Norrköping

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som vill jobba i en koordinerande och administrativ roll där du får agera spindeln i nätet och stötta dina kollegor. Här blir du en del av ett växande företag som jobbar med byggnationen av framtidens mobilnät! Sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande!


Om tjänsten
Academic Work söker en projektadministratör som ska förstärka Netel AB. Här får du möjlighet att komma in i en roll där det finns utrymme att växa från grunden och på sikt utvecklas i en spännande och utmanade roll. Eftersom tjänsten är en utökning kommer du kunna påverka arbetssätt och rutiner.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
Du kommer främst att:

• Planera, koordinera och förbereda det praktiska arbetet för dina kollegor ute på site
• Administrera byggnadstekniska dokument i system
• Säkerställa korrekt dokumentation inför fakturering till kund
• Göra enklare ritningar i CAD utifrån underlag eller mallar
• Hantera övrig administration som att hantera accesser och hålla koll på checklistor

Tjänsten passar dig som har ett starkt ordningssinne och gillar att stötta dina kollegor i deras arbete. Du jobbar proaktivt och trivs med att vara involverad i alla led av ett projekt för att säkerställa att arbetet flyter på smidigt.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har erfarenhet av koordinerande och administrativa arbetsuppgifter
• Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, muntligt och skriftligt, eftersom tjänsten innebär dialog med kollegor kring det genomförda arbetet

Det är meriterande om du har kunskaper i CAD

Som person är du:

• Självgående
• Strukturerad
• Initiativtagande

Övrig information

• Start: Runt årsskiftet, enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Placering: Norrköping
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Netels önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Netel Group bedriver verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Tyskland med huvudkontoret i Slagsta, Stockholm. Netel är ett entreprenadbolag specialiserat på planering, utbyggnad och underhåll av infrastruktur för kommunikation och el. Netel AB projekterar, bygger och installerar allt inom fysiska bredbands-, telekom- och elnät i Norden och levererar sedan år 2000 helhetslösningar för alla typer av el- och kommunikationsnät åt bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, operatörer och nätägare. Netel är entreprenöriellt, nytänkande och ställer höga krav på sina medarbetares kreativitet.

På Netel erbjuds du en trygg arbetsplats med ständigt växande och utvecklande verksamheter där personligt engagemang och individuellt ansvarstagande är två av de viktigaste drivkrafterna. De är stolta över sin innovationsförmåga och över det som de kunnat bidra med till branschen under sina 20 verksamma år.

Referens

15045340-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till