Jobbet Projektadministratör för uppdrag på Råå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektadministratör för uppdrag på Råå publicerad av TNG Group AB

Full-Time
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Är du intresserad av byggteknik och skulle vilja arbeta deltid som konsult hos Scanlight System AB med projektadministration?

Nu söker vi på TNG en konsult för ett deltidsuppdrag inom projektadministration hos Scanlight System AB på Råå, utanför Helsingborg. Vi söker dig som är intresserad av byggteknik och projektadministration och studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning.

Som Projektadministratör kommer du att arbeta nära projektledare i spännande entreprenadprojekt, framförallt med projektdokumentation och support, men med möjlighet att bli delaktig i flera moment i projektledningsarbetet efterhand.

Detta är ett uppdrag med tillträde snarast, till och med juni 2021, med möjlighet till förlängning. Initialt uppgår arbetstiden till cirka 20%.

Sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Scanlight System AB är ett fullserviceföretag som erbjuder kvalificerade tjänster och produkter inom arkitektur, byggkonstruktion och projektledning. Målsättningen är att i varje givet projekt tillhandahålla den bästa dagsljuslösningen. Med drygt 30 år i branschen är Scanlight System AB specialister på tak- och fasadsystem i polykarbonat och glas med inriktning på platta och låglutande tak.

Scanlight System är ett familjeföretag i andra generationen som jobbar med spännande och unika projekt mot stora byggföretag och fastighetsägare. Hos Scanlight System kommer du att få vara delaktig i hela kedjan i unika projekt. Du kommer att arbeta i ett mindre men snabbt växande företag i en trevlig miljö på Råå med havsutsikt.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Projektadministratör kommer du att arbeta nära Scanlights Projektledare, framförallt med support och projektdokumentation under projektens alla faser. Det kan handla om dokumentation inom kvalitet, arbetsmiljö, drift, underhåll och egenkontroller. Efterhand finns även möjligheter att vara delaktig i flera moment i Projektledarens arbete såsom till exempel mallförbättring, ritningsgranskning och inköpsarbete.

Du kommer att ha många kontaktytor, såsom Montörer, Platschefer, Entreprenadingenjörer, Projektledare och leverantörer. Byggentreprenörerna ni har kontakt med kan vara såväl större som mindre organisationer.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget sträcker sig till juni 2021, med möjlighet till förlängning. Initialt kommer det att handla om cirka 8 timmar per vecka, men kan bli fler timmar efterhand. Rollen innefattar resor till byggarbetsplatser, ofta över dagen, men kan även innebära övernattning någon gång i månaden.

På kontoret välkomnas hundar.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en byggteknisk förståelse, antingen genom utbildning eller tidigare erfarenheter. Med dig har du minst ett par års högskole- eller universitetsstudier, gärna från en ingenjörsutbildning med byggteknisk inriktning. Du behöver ha med dig goda kunskaper inom officepaketet, framförallt inom excel. Har du vana av att skriva rapporter och av att arbeta med dokumentation är det meriterande.

Du kommer att ha många kontaktytor, både i Sverige och internationellt. Därför kommer din förmåga att kommunicera med människor med olika bakgrund, både i tal och skrift, blir viktig för att lyckas i rollen. Du behöver behärska såväl svenska som engelska, flytande i tal och skrift.

För att trivas, lyckas i rollen och få all dokumentation på plats behöver du vara initiativrik och ha en förmåga att driva framåt och ta ansvar. Samtidigt är det viktigt att kunna be om hjälp, samarbeta både internt och externt och arbeta i team. Som Projektadministratör behöver du ha ett metodiskt och systematiskt arbetssätt. För att lyckas i en roll som bygger på många kontaktytor behöver du vara förtroendeingivande och ha ett uppmuntrande sätt i kontakten med andra. Vi tror att du drivs av att lära och vill utvecklas framåt.

Har du B-körkort är det meriterande, då resor i arbetet kan förekomma framöver.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

D2919AD14B2A447CA5ABF4C3E5AA92CF

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till