Jobbet Projekt- och byggledare till Sweco har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Projekt- och byggledare till Sweco publicerad av StudentConsulting

Heltid
Luleå
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Är du intresserad av att jobba på ett av Sveriges mest attraktiva konsultföretag? Just nu söker vi en projekt- och byggledare till Swecos mycket intressanta projekt inom infrastruktur och samhällsbyggnad i Norrbotten.

Information om uppdraget:

På Sweco i Norrbotten finns det flera olika stationeringsorter att välja på, de är lokalt förankrade i Luleå, Piteå, Boden, Gällivare och Kiruna. Arbetsgruppen för infraprojekt i Norrbotten finns representerade i Luleå, Boden, Piteå samt även i Arvidsjaur och nu söker vi resurser till i första hand Piteå- och Luleåkontoret men andra lokaliseringar kan vara möjliga.

Som Bygg- och Projektledare arbetar du i en ledande och samordnande roll. Det kan vara allt från vägar, gator, VA, vindkraft, broar, hamnar, gruvor m.m. kryddat med spännande utvecklingsprojekt.

- Projektledning / byggledning
- Ansvara för kvalitet, budget, tidsramar, uppföljning och kundkontakter
- Framtagande av affärsdokument inför upphandling av entreprenader
- Upphandling av entreprenader, byggherrekalkyler, prognosarbete, investeringsbedömningar
- Riskhantering, kostnadsreglering och tidsplanering
- Problemlösningar och kvalitetssäkringar av byggprojektet

StudentConsulting anvarar för rekryteringsprocessen. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare: Marie Larsson marie.larsson@studentconsulting.com
Ansökan sker via SC:s webbplats.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du är en civil- eller högskoleingenjör med flera års arbetslivserfarenhet. Kandidater med gymnasial bakgrund, kompletterad med en gedigen branscherfarenhet är också kvalificerade. En gedigen erfarenhet inom bygg- och projektledning eller motsvarande förvärvade kunskaper från entreprenadskedet är meriterande. Du har god datorkunskap och är kommunikativ med goda kunskaper i såväl engelska som svenska.

Vi söker efter dig som är en engagerad lagspelare. Du ställer tydliga krav samtidigt som du gärna delar med dig av dina erfarenheter på ett prestigelöst och pedagogiskt sätt. Du är även strukturerad och ser snabbt helheten i projekt, vilket innebär att du är duktig på att organisera, prioritera och delegera rätt i ditt team. Med stort kundfokus, hållbart ledarskap och säljande engagemang visar du tryggt vägen till målet genom tydlig kommunikation på alla nivåer. Vi ser gärna att det finns ett långsiktigt samarbete framför oss där vi utvecklas tillsammans med våra kunder.

Om arbetsgivaren:

Sweco är ett av Sveriges mest attraktiva konsultföretag som erbjuder mycket intressanta projekt inom infrastruktur och samhällsbyggnad. Sweco arbetar aktivt med att attrahera, utveckla och behålla sina medarbetare och ledare. Här finns alltid utrymme för kreativa personer som står för nytänkande och som ser möjligheter till personlig utveckling i kombination med verksamhetsutveckling. På Sweco får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du erbjuds en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Du får samarbeta med trevliga kollegor på ett modernt Sweco-kontor där du får uppleva korta beslutsvägar, delaktighet, öppenhet och trivsel. Bra lön, förmåner och övriga villkor har vi också, dessa är förhandlingsbara.

För dig som är en erfaren och hängiven bygg- och projektledare erbjuder vi på Sweco kanske Sveriges bästa plattform för utveckling, teamarbete och spännande utmaningar. Med över 14 500 medarbetare planerar och utformar Sweco framtidens samhällen och städer. Uppdragen inom infrastruktur omfattar allt ifrån stora komplexa nybyggnationer till mindre ombyggnadsprojekt samt drift- och underhållsuppdrag. Sweco arbetar ofta på beställarsidan med Projektledning, Projekteringsledning eller Byggledning samt Besiktningar av olika slag.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41139

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Byggteknik - arkitektur - lantmäteri - Luleå).
Du kan avregistrera dig när som helst.