SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektör till Branschledande Eltel jobb i Göteborg på Needo

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Projektör till Branschledande Eltel på Needo

Projektör till Branschledande Eltel

Needo Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Trivs du i en koordinerande roll med många kontaktytor och är tekniskt intresserad? Har du dessutom koll på Fiber? Då är rollen som Projektör hos Eltel som klippt och skuren för dig!

Om Eltel

Eltel bildades genom en sammanslagning av två olika bolag 2005 och la grunden för dagens bolag. En sammanslagning som samlade el, tele och nätverk under samma tak. Idag är de ca 5400 anställda över norden och är en av de ledande aktörerna på marknaden med styrkan i kombinationen av El-och Telekommunikation. Allt för att säkra tillgängligheten i samhällets livsviktiga el- och telenät.

De har varit med och lagt grunden till Sveriges infrastruktur för fast- och mobiltelefoni och idag bygger vi vidare med den allra senaste tekniken inom respektive område samtidigt som vi sköter drift- och underhåll på stora delar av infrastrukturen, bland annat på 80 procent av det svenska stamnätet på totalt 1300 mil.

I rollen som Projektör hos Eltel

I rollen som Projektör tar du emot beställningar från kunden där du granskar ordern och tillsammans med kunden ser till att planera för den bästa lösningen. Ofta tar du dig fysiskt ut till platsen där projektet ska genomföras för att skaffa dig mer information och en bredare förståelse för området. Därefter inleder du arbetet med att ta fram underlaget för arbetet, vid behov tar du också fram kompletterande ritningar i CAD. Du ansvarar också för att ta fram kostnads- och produktionskalkyler där du får stöd av en Produktionsplanerare för anskaffning av material- och personal.
Du lämnar därefter över projektet till en Byggledare som du har en löpande dialog med såväl som kund och ser till att uppdatera ÄTA:n och ansvarar för löpande fakturering och dokumentation. I rollen ansvarar du också för att ansöka om tillstånd hos Trafikverket och Kommuner vid större påverkan i produktionen. I rollen hanterar du ca 20 - 40 projekt parallellt med olika storlek och personal-och tidsåtgång.

Dina huvudarbetsuppgifter kommer vara

  • Projektering, planering och underlagsframtagning för Fiberprojekt.
  • Löpande dialog och uppföljning med Byggledare och Produktionsplanerare.
  • Hantera dokumentation, fakturering och ÄTA-redovisning för projekten.

Om dig:

För att passa i rollen har du sannolikt utbildning/eller praktisk erfarenhet inom teknik eller fiberbranschen gärna i kombination med att du testat och trivs med de administrativa och koordinerande bitarna. Det är en stor fördel om man är van att hantera kunddialoger samt hantera många kontaktytor på daglig basis.

Som person är du naturligt kommunikativ har ett stort personligt driv där du självständigt ansvarar för att driva ditt arbete och utveckling framåt. Utöver det sätter du upp en god struktur i ditt arbete med god förmåga att prioritera och se det viktigaste för stunden. Eftersom det är flera intressenter involverade i projekten är det av stor vikt att du har en god samarbetsförmåga.

Krav:

  • Avslutad gymnasieutbildning, gärna inom teknik eller produktion.
  • B-körkort.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
  • Erfarenhet av fiberbranschen.

Har du dessutom erfarenhet av någon av följande är det meriterande.

  • Erfarenhet av koordinerande roll.

Eltel erbjuder dig

En varierande vardag i en härlig grupp av kollegor och såklart kollektivavtal, friskvårdsbidrag och konkurrenskraftig lönesättning.

Övrigt:
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Konsult 6 månader med ambition att rekryteras över till Eltel
Plats: Göteborg
Lön: Enligt Överenskommelse

Låter rollen som Projektör för Eltel intressant? Urvalet sker löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: needo66527