SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektör Säkerhetssystem - Nordic LEVEL Sundbyberg jobb i på Exelect AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Projektör Säkerhetssystem - Nordic LEVEL Sundbyberg på Exelect AB

Projektör Säkerhetssystem - Nordic LEVEL Sundbyberg

Exelect AB Heltid
Ansök på företagets hemsida

 

Nordic LEVEL Group är en av marknadens mest expansiva och moderna säkerhetsaktörer med balans mellan människa och teknik för att möjliggöra kundernas bästa och marknadens behov av utveckling och digitalisering. Koncernen grundades 1989, har ca 400 anställda och finns representerade i Norden. Nordic Level Group erbjuder heltäckande säkerhetslösningar för människor och tillgångar genom tre samverkande, kompletterande och framförallt balanserade divisioner Advisory | Technology | Operations. Koncernen har en unik sammansättning av kompetenser och expertis som täcker hela säkerhetssegmentet. LEVEL är certifierade enligt Great Place to Work®. Till vårt kontor i Sundbyberg söker Division Technology nu ytterligare en kompetent medarbetare.


 

Projektör Säkerhetssystem


Tjänsten innebär att du är affärsområdets spetskompetens inom inbrottslarm, passersystem och CCTV. Du bistår övriga på affärsområdet genom att granska deras underlag samt att sätta ihop tekniska lösningar inför allt ifrån standardprojekt till klart komplexa serviceuppdrag. Du stöttar våra projektledare och affärschefen i deras dagliga arbete kring tekniska frågor och paketeringar av tekniska lösningar. Det innebär ett tätt samarbete med servicepersonal, projektledare och våra övriga projektörer samt löpande kontakt med samarbetspartners. Du kommer att spela en nyckelroll och ha stort ansvar för att uppsatta mål avseende kvalitet, deadlines, kundnöjdhet och lönsamhet uppnås.

Vi söker dig som jobbat som projektör, offertkalkylator eller säkerhetskonsult ett tag men behöver en ny utmaning, eller så har du varit säkerhetstekniker och framgångsrikt jobbat med installation, driftsättning och service av säkerhetsanläggningar och känner dig redo för nästa kliv i karriären. Oavsett viken bakgrund du har så behöver du vara en noggrann och produktiv person samt inneha ett stort intresse för säkerhetsteknik och IT-lösningar. Vi utgår ifrån att du har körkort och behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift samt att du är väl förtrogen med Autocad eller Elkoda. Svenskt medborgarskap är också nödvändigt för denna tjänst.

Det här blir kanske den mest spännande utmaningen hittills i din karriär och du blir en viktig del av ett engagerat team som har stort fokus på tillväxt och dina insatser kommer att ha stor betydelse för utvecklingen.

Intresserad? Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Har du frågor om rekryteringen så går det bra att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 18218.5.57611