Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektör mot energi och fjärrvärme jobb i Falun på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektör mot energi och fjärrvärme på Framtiden

Projektör mot energi och fjärrvärme

Framtiden Falun, Dalarnas län Heltid
Är du projektör på jakt efter en ny utmaning? Då kan vi ha en tjänst till dig på ett stort bolag. Här får du verktygen för att kunna utvecklas och lyckas i din karriär!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som projektör hos vår kund kommer du bland annat arbeta med distribution av fjärrvärme och fjärrvärmeledningar samt ha löpande kontakt med kunderna, som ofta är energibolag. Du som projektör är delaktig av stora delar, och ibland hela projekt där platsbesök förekommer men den största delen av arbetet utförs från kontoret. Vanliga arbetsuppgifter är energikartläggning, granska bygghandlingar och ta del av förstudier. Under introt kommer du att utbildas internt och få gå bredvid din närmsta kollega. Resor kan förekomma men är inte en stor del av tjänsten.

OM FÖRETAGET
Vår samarbetskund är världsledande inom samhällsutveckling och med sina 50 000 anställda medarbetare i mer än 40 länder samlar de experter för att framtidssäkra världen. Nu behöver de en till stjärna till teamet i Falun/Borlänge, är det du?


DIN PROFIL
Nu söker vi efter dig som har erfarenhet av projektering inom fjärrvärme, eller VA och som vill fortsätta att ta kliv i din utveckling på ett tryggt bolag. Att du är en person som har lätt att skapa relationer och gillar att driva arbetet framåt är viktigt för att passa in i denna roll.


Skallkrav
Minst ett års erfarenhet av projektering av fjärrvärme eller VA
Erfarenhet av att arbeta i CAD
Svenska i tal och skrift
Körkort B

Meriterande
Erfarenhet av CAD Civil 3D


OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera
rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum:  Februari 2022
Ort:      Falun/Borlänge
Omfattning:  Heltid

Skallkrav Minst ett års erfarenhet av projektering av fjärrvärme eller VA Erfarenhet av att arbeta i CAD Svenska i tal och skrift Körkort B
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000087400951