Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Projektör mot broar till Sweco i Malmö! jobb i Malmö på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Projektör mot broar till Sweco i Malmö! på Framtiden

Projektör mot broar till Sweco i Malmö!

Framtiden Malmö, Skåne län Heltid


Vi söker dig som vill vara med och utforma framtidens infrastruktur tillsammans med Sveriges vassaste gäng. Här får du chansen att rivstarta din karriär som projektör där stor vikt läggs på din kompetensutveckling.

Ansök redan idag för att säkra en plats i vårt urval!

Dina arbetsuppgifter
Din vardag som Broprojektör på Sweco är bred och här får du chansen att vara med i alla delar, från första mötet med kund till färdig produktion. Ditt fokus som projektör är modellering och projektering av befintliga eller nya broar. Allt från utredning till överlämning.

Utifrån intresse kommer du vara en del av byggplatsuppföljning, inspektion, ta fram bygghandlingar samt agera beställarstöd. Eller varför inte djupdyka i den tekniska rollen och specialisera dig?

Som Broprojektör kommer du att få en ordentlig introduktion och framåt är din kompetensutveckling viktig. Utifrån rätt förutsättningar finns resurser och ambition där du erbjuds regelbundna kurser och utbildningar.

Som Broprojektör hos Sweco ingår du i ett team om 6 personer som består av både juniora och seniora kollegor med lång erfarenhet av branschen, ett riktigt kompetent gäng. Tillsammans utvecklar ni och tar fram tekniska lösningar och utformarar framtidens städer!

Om Sweco
Sweco är ett av Europas största konsultbolag med inriktning mot anläggnings- och byggnadskonstruktion, installationsteknik, arkitektur, infrastruktur, energi och miljö. Tillsammans ser ni till att samhället har tillgång till el och rent vatten, effektiv infrastruktur och hållbara byggnader. Det här är ett företag som vill se dig utvecklas, det är ett välkomnande och öppet klimat där dina åsikter uppskattas och du får ta mycket ansvar redan från start.

Sweco Anläggningskonstruktion
Sweco skapar funktionella, hållbara och estetiskt tilltalande broar i alla typer av infrastrukturuppdrag. Swecos konsulter inom mark och anläggning arbetar med projektering och konstruktion i såväl stora som små infrastrukturprojekt. Hos Sweco finns samlad kompetens inom väg-, gatu- och markprojektering, anläggningskonstruktion, geoteknik, berg och mätningsteknik.

Hållbarhet i samhället
Sweco har länge arbetat med frågor som handlar om hur samhället kan bli mer hållbart. Som samhällsbyggare har Sweco stora möjligheter att påverka framtiden. Hållbarhet är därför att ta ansvar för de tjänster dom levererar, nu och i framtiden. Sweco strävar efter att göra FN:s samtliga 17 globala mål till en naturlig del av deras uppdragsverksamhet - allt från planering till utförande, från tanke till lösning.

Din profil
Förutom din utbildning läggs stor vikt på din personlighet. Vi söker dig som är driven och framåt, som gillar att prestera och helst av allt gör det tillsammans i ett lag. Du är nyfiken och älskar att lära dig samt brinner för det tekniska. Utifrån kravställning och arbete med handlingar krävs även stor noggrannhet och struktur hos dig som person.

Skallkrav:

- Examen inom relevant område till exempel byggingenjör
- Erfarenhet av CAD från utbildning
- Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:

- Tidigare erfarenhet som projektör/konstruktör
- Erfarenhet av Tekla

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Placeringsort: Malmö
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag!


.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000063790878