Jobbet Projektör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektör publicerad av e.on

Heltidsanställd
Upplands Väsby

Arbetsbeskrivning

E.ON befinner sig på en spännande utvecklingsresa. Vi fokuserar mer än någonsin på att utveckla våra kundrelationer, växa med kundnära energilösningar samt skapa nya affärsupplägg. för att öka vår konkurrenskraft och för att bygga ett hållbart samhälle.

Nu söker vi en erfaren projektör inom lokalnät med placering i Upplands Väsby som vill bli en av oss och bidra till att skapa en bättre morgondag!

E.ON distribuerar el på uppdrag av över en miljon kunder. Våra kunder omfattar konsumenter, producenter och distributörer. E.ON är i en föränderlig tid med nya utmaningar inom distribution, som exploatering och förtätning av staden, lokala produktionsanläggningar längre ut i elnätet, smarta nät och en väntad kommande våg av laddbilar. En spännande framtid med stor potential!

Vill du vara med på denna spännande resa och bli en del av vårt team i ett marknadsledande elnätsbolag?

Som lokalnätsprojektör kommer du att arbeta med planering och projektering av distributionsnät, 0,4 kV till 36kV, avseende såväl luftledningar, jordkabel och nätstationer, som sedan ligger till grund för projektens utförande. Här kommer du att ansvara för den ekonomiska samt tekniska utformningen av projekten.

I arbetet ingår vidare att:

  • genomföra riskanalyser samt nätberäkningar av befintliga och planerade nät
  • analysera och bedöma åtgärder efter t.ex. besiktnings- och underhållsarbeten
  • projektera elnätet för optimalt nyttjande, sett ur både teknisk och ekonomisk synvinkel, samt mest hållbar lösning för framtida behov
  • prioritera och ta fram projekt för att säkerställa vädersäkringsprojekt

 I rollen ingår att upprätthålla goda interna kontakter samt fungera som kontaktyta mot myndigheter, kommuner, entreprenörer och övriga intressenter när det gäller nyombyggnationer, planärenden, samrådsremisser m.m.


Vi söker dig som har en högskole- eller gymnasieutbildning med elkrafts- och eldistributionsinriktning. Du har minst 1 års erfarenhet från projektering av eldistributionsnät.

Vidare ser vi gärna att du har god anläggningskunskap samt är förtrogen med EBR konstruktioner och kostnadskataloger, föreskrifter och ledningsdimensionering.

Viktiga egenskaper för tjänsten är ordning och reda samt att du arbetar på ett strukturerat sätt som bygger på affärsmässighet och kvalitetstänkande.

Du ska ha god samarbetsförmåga, kunna skapa effektiva relationer, vara förändringsbenägen och ha viljan att utveckla dina egna och teamets förmågor/kompetenser. Din sociala kompetens och samarbetsförmåga är viktig med tanke på arbetet mot övriga kontaktytor.

Vill du arbeta i en roll där du får möjligheten att påverka, utvecklas och förmedla dina kunskaper i en verksamhet som ständigt utvecklas och satsar inför framtiden?

Då kanske det är just dig vi söker!

Välkommen att söka redan idag då vi behandlar ansökningar löpande.

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef:

Rekryterande chef; Mikael Bohjort, 0703- 150 549

För fackliga frågor, vänligen kontakta:

Lars-Inge Gustavsson, Unionen, +46 73 0499876
Charlotta Klippel, +46 706 446707, Akademikerna
Mattias Andolfsson, +46 709 669029, Ledarna


Referens

99042

Om företaget

Här förnyar vi Sverige
Ett bultande hästhjärta, passion för cykling eller simning i blodet? Eller är din grej mer ett seriemaraton från soffan? Hos oss finns människor med alla möjliga olika intressen. Vi vet nämligen att det blir roligare och mer givande att gå till jobbet när kollegerna är en skön mix av människor med olika infallsvinklar, bakgrunder och liv.

Det är då vi berikar varandra som mest.

På E.ON är alla lika olika, men vi har samtidigt en sak gemensamt: vi brinner för vårt mål - att ställa om till 100 % förnybar och återvunnen energi senast till år 2025. Det är ingen liten ambition, och för att vi ska kunna nå dit krävs människor som vill vara med och göra skillnad och bryta ny mark tillsammans. Som till exempel Marianne på bilden, som inte bara älskar ridning och hästar utan dessutom är en av pionjärerna inom förnybar fjärrvärme.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss och vara med och skapa ett land som drivs av naturens kraft istället för på dess bekostnad? Möt Marianne och några av oss andra här!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till