Jobbet Projektör inom mark & anläggning som vill ta nästa steg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektör inom mark & anläggning som vill ta nästa steg! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Skövde

Arbetsbeskrivning


Är du i början på din karriär som uppdragsledare eller har jobbat något år, Vill du få chansen till bred kompetensutveckling och möjligheten att ständigt växa i din roll? Då kan detta vara jobbet för dig. AFRY söker nu en uppdragsledare.

Dina arbetsuppgifter
Som uppdragsledare är du ytterst ansvarig för projekt av varierande storlek mellan 80-400 timmar, där du är närmsta kontaktperson ut mot kund. Du arbetar i tätt samarbete med andra kollegor på AFRY.

Arbetsuppgifter:

• Projektering och handledning av projektörer
• Styrning av projekt genom ett ledarskap grundat i god kommunikation både med kunden och den interna uppdragsorganisationen
• Skriva tekniska beskrivningar för upphandling av entreprenad
• Behjälplig när anbud ska skrivas
• Bygga goda kundrelationer och hämta hem nya uppdrag till gruppen
• Uppföljning av projekt och kundsamarbeten

Om företaget
Ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. AFRY skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förenas människor och teknik. Dem har sin bas i Europa för deras affärer och kunder finns över hela världen.

Din profil
Skallkrav:
- Relevant arbetslivserfarenhet inom projektering eller uppdragsledning
- Svenska i tal och skrift
- Erfarenhet av program som exempel Auto CAD civil 3D eller Novapoint.
Meriterande:
- Relevant utbildning mot mark- och anläggning
- Körkort B

Du är en person som är trygg med dig själv och känner att du kan ta egna möten med kunder. Vi ser att du är noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och vågar att fråga.
Du är utåtriktad och har lätt att skapa kontakt med nya människor. Du ska kunna ta egna initiativ, vara driven och social.

Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Januari 2020
Omfattning: Heltid, dagtid
Placering: Skövde
Lön: Enligt avtal

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Referens

20663

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till