Jobbet Projektör / Civilingenjör till ledande konsultföretaget Sweco har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektör / Civilingenjör till ledande konsultföretaget Sweco publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Är du nyexaminerad civilingenjör och vill utvecklas på ett av Nordens ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande? Sweco erbjuder dig en omväxlande roll där du snabbt blir en viktig del i verksamheten.

Om företaget

Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Där får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos Sweco är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning. Sweco erbjuder Dig att växa tillsammans med dem! Sweco täcker idag i stort sett alla fack inom teknisk konsultverksamhet och verkar både i Sverige och utomlands. Sweco ger Dig möjligheten att jobba med både stora och små projekt vilket ger en stor variation och goda förutsättningar för att utveckla Din kompetens. Vill du vara med och forma framtiden? Swecos kontor ligger i fräscha lokaler i centrala Jönköping där det totalt arbetar ca 140 personer. Du kommer jobba i en grupp som nu består av 14 personer som arbetar med samhällsutveckling inom mark och anläggning. Du får fördelen att bli en del utav ett härligt team som har roligt på jobbet och är måna om varandra.

Arbetsuppgifter

Sweco erbjuder ett fritt arbete med stort personligt ansvar där du är engagerad initiativtagare med vilja och förmåga att skapa mervärde och hitta lösningar för kunderna. Du kommer att arbeta som vägprojektör i uppdrag åt såväl privata som offentliga kunder. Uppdragen varierar mycket i storlek och karaktär, vilket gör att arbetet blir både dynamiskt och roligt. Arbetet sker i uppdragsteam där du jobbar tillsammans med kollegor inom andra teknikområden. Bredden på både uppdragen och kollegornas kompetens är en av Swecos styrkor. Inom Sweco arbetar många duktiga mark-/vägprojektörer vilket gör att du har god möjlighet att växa och vidareutvecklas i rollen. I rollen arbetar du med väg-, gatu-, och markprojektering i både stora och små infrastrukturprojekt. Du arbetar med projektering i AutoCAD samt Novapoint i uppdragsgrupper där du förväntas driva din del framåt. När du börjar kommer du att få en mentor som kommer att hjälpa och stötta dig för att du ska komma in i arbetet på bästa möjliga sätt. På sikt finns det även mycket goda möjligheter att anta nya och ledande roller inom företaget.

Formella krav

• Avslutad utbildning som civilingenjör, gärna med inriktning vägutformning • Du talar och skriver obehindrat på svenska • Meriterande: Arbetslivserfarenhet inom området • Meriterande: Kunskap inom CAD Din nyfikenhet för att lära dig nya saker kommer att vara mycket uppskattat i denna tjänst. För att lyckas i rollen som projektör är du en lagspelare som lockas utav att arbeta tillsammans med andra. Du är trygg och har självförtroende i kontakt med nya personer samt har du förmågan att vara noggrann med detaljer i arbetet. Vidare motiveras du av att sätta igång projekt och du tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Övrig information

• Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Sweco. Start: Enligt överenskommelse Plats: Jönköping Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: projektör, väg, mark, anläggning, samhällsplanering, samhällsbyggande, civilingenjör, ingenjör, CAD, Sweco, rekrytering, heltid, Jönköping

Referens

2427201

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till