Jobbet Projektör / beredare / bygg / produktion / teknik har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Projektör / beredare / bygg / produktion / teknik publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare jobbat med projektering och är duktig på CAD-ritning? Trivs du med att arbeta tekniskt och att ta fram underlag till projekt – samtidigt som du är delaktig i projekten?

Om företaget

Transtema Network Services AB är en av de ledande leverantörerna inom projektering, byggnation och underhåll av infrastrukturer för tekniskt avancerade kommunikationsnät. Transtema Network Services AB ingår i Transtema Group och är ett dotterbolag i en större koncern, som bland annat har affärsområden inom fibernät, nätverksanslutning och teknik. I juli 2018 förvärvade de Ericsson Local Services, vilket var Ericssons fältserviceverksamhet i Sverige. Transtema Network Services AB har som målsättning att 2025 vara Sveriges mest kompetenta och engagerade entreprenör.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektör ansvarar du för att genomföra fältundersökningar och ta fram underlag för projektets säljfas. Med detta på plats kontrollerar du fältundersökningarna utifrån ett kostnads- och utrullningsperspektiv inför detaljprojekteringen, vilket du dokumenterar i AutoCAD, samt tar fram lämpligaste vägen för schaktning och fräsning. Inför schaktetableringen har du dialog med beställare och andra nätägares team för att få fram utsättning. Du ansvarar också för att ta fram och fördela arbetsunderlag utifrån projektets tidsplan. Som projektör rapporterar du till projektansvariga och deltar vid projekteringsmöten.

Formella krav

• Gymnasial utbildning
• Erfarenhet av projektering/beredning, vana av att driva och arbeta med ekonomiska frågor samt kunskaper i AutoCAD
• Du talar och skriver obehindrat på svenska, B-körkort
• Det är meriterande med kunskaper i entreprenadjuridik samt BAS-U och BAS-P

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som kan fatta snabba beslut och agera utifrån dessa. Du har förmågan att handla och agera snabbt, där du strukturerar och driver dina egna processer framåt. Vidare har du en utvecklad förmåga att hantera en periodvis högre arbetsbelastning och trivs i en miljö med ett högre tempo. Du är också duktig på att skapa och hålla struktur i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Övrig information

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Transtema har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Transtema en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Västerås
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektör, beredare, projekt, entreprenad, schakt, anläggning, fiber, koppar, nät, fibernät, stadsnät, utrullning, telecom, telekom, teknik, el, tele, bygg, IT, internet, bredband, AutoCAD, CAD, heltid, Västerås

Referens

2312301

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till