Jobbet Project Manager / Head of CTO Office till expansiva Cabonline har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Project Manager / Head of CTO Office till expansiva Cabonline publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Eksjö

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av att arbeta som managementkonsult eller har du precis tagit masterexamen från teknisk högskola? Cabonline söker dig med en god teknisk förståelse som brinner för att leda projekt samt att utveckla verksamheter.

Om företaget

Cabonline erbjuder flexibla transporttjänster i världsklass. Med ledande teknik förenklar de processen för åkerier, förare och kunder genom att hjälpa dem att hitta den perfekta matchningen. Bolaget är marknadsledande och befinner sig i en tillväxtfas där de expanderar internationellt och ständigt tar nya marknadsandelar. I dagsläget äger Cabonline taxibolag i Sverige, Norge, Finland och Danmark med aktörer som Svergietaxi, Taxi Kurir och TOPCAB. Bolaget har en omsättning över sex miljarder kronor. Som anställd på Cabonline sitter du i öppet kontorslandskap i fina lokaler i Stockholm vid Hötorget.

Arbetsuppgifter

Som projektledare på Cabonline arbetar du tätt tillsammans med CTO för att lyfta organisationen till en ny nivå och på så vis möjliggöra bolagets fortsatta digitala utveckling. Rollen agerar både operativt och strategiskt och initialt är du ensamt ansvarig för CTO Office. Den strategiska delen av arbetet innebär att IT strategin stödjer bolagets mål och vision. Du ansvarar för att utveckla en tydlig metodik kring projekt samt säkerställa att arkitekturfrågor drivs effektivt och på så sätt effektivisera och möjliggöra det dagliga arbetet. Operativt arbetar du både med mindre och större projekt med hjälp av resurser från IT-organisationen. Vidare arbetar du också med att utveckla interna strukturer i form av styrning, strategi och processer. Projekten som drivs kommer utföras agilt eller enligt vattenfallsmodellen beroende på sammanhanget. Rollen innefattar även att studera hur den operativa verksamheten fungerar och hur tekniken används av chaufförerna och utifrån det bygga business case.

Formella krav

• Akademisk examen inom relevant område • Gedigen IT- och teknikförståelse • 0-5 års arbetslivserfarenhet • Fallenhet för att driva och leda projekt • Goda kunskaper i tal och skrift, både på svenska och engelska Meriterande: • Erfarenhet av att arbeta som managementkonsult • Erfarenhet av strategiskt arbete • Certifieringar inom projektledning • Erfarenhet av att arbeta agilt Vi söker dig med ett genuint intresse av att leda teknikrelaterade projekt på ett strukturerat och föredömligt sätt. Genom din sociala förmåga är du en naturlig relationsskapare med förmåga att ha många interna och externa kontaktytor. Självklart är du kvalitetsmedveten och drivs av att utveckla produkter och processer som är av hög kvalitet. Vidare ser vi att du besitter en analytisk förmåga.

Övrig information

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Cabonline. Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid Plats: Centrala Stockholm, Hötorget Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Referens

2467801

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till