Jobbet Project Manager, Supply Chain Development Nordic & Central Europe har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Project Manager, Supply Chain Development Nordic & Central Europe publicerad av Nobia

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Tidaholm

Arbetsbeskrivning

Nobia är Europas ledande köksspecialist med cirka femton starka varumärken. Verksamheten består av utveckling, tillverkning och försäljning av kökslösningar. Varje vecka tillverkar vi över 135 000 skåp och i våra butiker möter vi över 60 000 konsumenter. Nobia har cirka 6 100 medarbetare och en omsättning om cirka 13 miljarder kronor. Vår verksamhet liknar inte någon annan. Här blir du en del av en företagskultur som ger dig möjlighet att lära, arbeta hållbart och, framför allt, bli inspirerad. Läs mer om oss på careers.nobia.com/

Project Manager, Supply Chain Development Nordic & Central Europe
Om vi ska beskriva NOBIA för dig genom tre saker, vill vi gärna nämna vår marknadsledande position, vårt ambitiösa utvecklingsfokus och vår härliga kultur där du får utrymme att vara dig själv. Vi befinner oss på en spännande resa och söker nu en erfaren Project Manager.

Som Project Manager, Supply Chain Development Nordic & Central Europe, ansvarar du för att leda våra stora internationella projekt inom Supply Chain. Detta innebär att du får sätta din prägel på strukturer och strategier som berör både nyinvesteringar och teknisk produktionsoptimering samt logistikflöden av vår totala värdekedja i dessa regioner. Du ansvarar för att etablera och samordna business cases, förstudier, projekt- och styrgruppsmöten samt informationshantering där du har fullt ansvar för budget, projekt- och tidsplaner. Projektens omfattning innebär att du får en central roll i vår strategiska utveckling och du kommer ha ett mycket nära samarbete med processägare från alla funktioner inom Nobia. Uppskattningsvis innebär rollen cirka 50-70 resdagar per år. Du rapporterar till Supply Chain Development Manager, Nordic & Central Europe och din placeringsort blir vid vår enhet i Tidaholm.

Kandidatprofil

Till den här nyckelrollen söker vi efter dig som stolt kan blicka tillbaka på en framgångsrik erfarenhet av att driva stora och tvärfunktionella projekt inom produktionsteknik, materialhantering eller logistik. Du har dina rötter i en ledande befattning inom tillverkningsindustrin med en teknisk högskoleutbildning i grunden. Du är väl förtrogen med systematiken i moderna projektmodeller och behärskar engelska obehindrat i både tal och skrift. 

För att bli lyckosam i rollen krävs vilja, energi och ett utpräglat utvecklingsintresse. Som person är du en prestigelös och tydlig lagspelare som har förmågan att förena funktioner kring en gemensam målbild. Du ser snabbt samband i komplexa affärssammanhang och driver framgångsrikt projekt tack vare ditt metodiska och kvalitetsmedvetna resultatfokus.

Känner du dig träffad av denna beskrivning? Kan du inte motstå de utmaningar denna roll erbjuder dig? Då kan du vara vår nya kollega. Varmt välkommen med din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och kvalificerade specialisttjänster. Har du frågor är du välkommen att kontakta Christina Cajtoft eller Maria Svensson på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se, där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Då vi tillämpar löpande urval önskar vi din ansökan snarast, dock senast den 13 september.

Referens

n/a

Om företaget

På Ny Position jobbar vi tillsammans
Ny Position har tre affärsområden – Rekrytering, Human Resources samt Interim Management. Vår affärsidé bygger på att genom närgånget och nyfiket arbetssätt skapa perfect match inom dessa områden. Det leder till ekonomisk effektivitet och attraktion för våra kunder.

Vi försöker leva som vi lär och jobbar med värderingsstyrt ledarskap utifrån tre värdeord – energi, nyfikenhet och mod.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till