Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Project Leader till Samsung! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Project Leader till Samsung! på Academic Work

Project Leader till Samsung!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Vill du jobba inom tech-branschen på ett stort internationellt företag som ligger i framkant? Här får du möjligheten att vara med på deras resa framåt genom att projektleda i Samsungs Category & Retail Marketing team. Ta chansen att få utvecklas i denna spännande roll. Välkommen in med din ansökan!


Om tjänsten
Som Project Leader inom Category & Retail Marketing kommer ingen dag att vara den andra lik. I den här rollen kommer du bland annat få ett stort ansvar för att lansera och genomföra marknadsföringsaktiviteter inom norden. Detta är en roll som innefattar projektledning, budgetering, marknadsaktiviteter etc. Du kommer att placeras i deras nordiska huvudkontor i Kista men sålänge Samsungs policys relaterade till Covid-19 är aktuella har du möjligheten att arbeta hemifrån.

Du erbjuds

* Att få arbeta i ett internationellt bolag som alltid ligger i framkant i tech branschen

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

* Hantera projekt inom IM Marketing Nordic organisationens årliga och kvartalsplan, med fullt ansvar från inledande orientering, budgethantering, anpassning och förbindelser med interna och externa intressenter, förberedande presentationer, byråbriefing samt uppföljning.
* Se till att tilldelade projekt planeras, genomförs och effektivt stöds av lämpligt och nödvändigt mediasupport, PR-initiativ, social och digital marknadsföring samt lokala offline-medier vid behov.
* Att upprätthålla och förbättra samordningen av den nordiska marknadsplanen och produktlanseringarna med de lokala kundmarknadsfunktionerna för att säkerställa en samordnad strategi gentemot respektive marknader i Sverige, Norge, Danmark och Finland.
* Delta i att sammanställa och hålla en löpande kvartalsmarknadsföringsplan tillgänglig för alla intressenter, inklusive alla definierade projekt.
* Gällande nordiska detaljhandelsprojekt, tillsammans med IM Retail Marketing Officer Nordic, leda detaljhandelsprojekt för lanseringar och upprätthållande av visningskompetens i butiker samt stöd till lokala team för att lansera och utföra i respektive land.

Vi söker dig som

* Har en akademisk examen inom relevant område, förslagsvis inom marknadsföring
* Har tidigare erfarenhet av projektledning och av konsumentinsikter
* Har kunskaper i Office-paketet, främst Excel och PowerPoint
* Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift då det används i den dagliga kommunikationen
* Har erfarehet av att arbeta på ett större, internationellt bolag
* Har något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, exempelvis inom channel marketing eller retail marketing
* Har du erfarenhet ifrån Telecombranschen är det ett stort plus

Som person är du:

* Initiativtagande
* Strukturerad
* Resultatinriktad
* Självgående

För att trivas i rollen ser vi att du har en can do attityd och är flexibel då Samsung befinner sig i en bransch där ena dagen inte är den andra sig lik. Du har ett eget driv, och hittar egna vägar och arbetssätt och är inte rädd för att ta kontakt.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Kista

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Samsungs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Samsung arbetar efter en vision om att leverera världens bästa produkter och tjänster. De arbetar med hemelektronik, IT och Mobilkommunikation samt andra enhetslösningar. Med många framgångar inom elektronikverksamheten har de erkänts globalt som en teknologisk branschledare och rankas nu som ett globalt varumärke bland topp 10.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060083-SE