Jobbet project engineer, umeå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

project engineer, umeå publicerad av PMC Hydraulics

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Är du teknisk projektledare och tycker om att driva projekt med stort kundfokus och med många kontaktytor både internt och externt? Då kan tjänsten som Project Engineer på PMC Hydraulics vara helt rätt tjänst för dig!

Som Project Engineer på PMC Hydraulics driver du olika försäljningsprojekt från klarlagd prototyporder till färdiga serieleveranser från någon av våra tillverkningsenheter. Det görs med våra processer i Sverige och vid serieproduktion globalt.

I nära samarbete med övriga funktioner globalt, som bl.a. försäljning, teknik, inköp och produktion, ansvarar du för att leva upp till kundens förväntningar på leverans enligt specifikation, i rätt tid och med rätt kvalitet. Du ser till att de tekniska underlagen färdigställs i tid och ansvarar för att leveranserna sker enligt order från kund. Du ansvarar även för projektens ekonomiska och tekniska uppföljning samt håller i de löpande kundkontakterna och uppföljning efter klarlagd order.

Vidare bidrar du även till att underhålla och effektivisera projektprocessen där du aktivt bidrar med kunskap, råd och stöd inom området genom att vara en bra lagspelare och genom din vilja att vara med och påverka.

omfattning.
Heltid

kvalifikationer.
För att lyckas i denna roll behöver du ha:

  • Flerårig erfarenhet av teknisk projektledning med kommersiellt fokus
  • God processkunskap
  • Goda kunskaper i engelska och svenska, i såväl tal som skrift
  • God vana att arbeta i affärssystem (Microsoft Dynamics AX)
Erfarenhet av dokumenthantering i samband med utfallsprover är starkt meriterande. Likaså om du har intresse och erfarenhet av aktivt kvalitetsarbete (verktyg, metoder, ledningssystem).

Som person har du ett stort eget driv, en hög initiativförmåga och trivs med att ha många saker på gång samtidigt. Du är strukturerad, har ordning och reda på ditt arbete samt har ett sinne för detaljer och trivs i en operativ roll med stort kundfokus. Vidare är du kommunikativ och gillar att ha en central roll med många kontaktytor både internt och externt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansökan.
2019-08-11, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar PMC Hydraulics med Randstad Engineering. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Åsa Vallin på 0733434045.

om företaget.
PMC HYDRAULICS AB ingår i PMC Hydraulics Group som är Nordens ledande leverantör av hydrauliklösningar till industrin. Vårt erbjudande sträcker sig från konstruktion och design till färdiga hydrauliksystem och komponenter. Koncernens kompetens omfattar även elektromekanik och smörjlösningar, vilket ger en unik samlad kompetens för att erbjuda kunderna helhetslösningar.

PMC HYDRAULICS GROUP omsätter 1,0 miljarder kronor och har 400 anställda i flera länder i Europa och Asien. PMC Hydraulics Group är en del av Dacke Industri, som till C HYDRAULICS GROUP omsätter 1,0 miljarder kronor och har 400 anställda i flera länder i Europa och Asien. PMC Hydraulics Group är en del av Dacke Industri, som till 100 % ägs av Nordstjernan. Läs mer på www.pmchydraulics.com

Referens

201233990

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till