Jobbet Programmerare till HiQ sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Programmerare till HiQ sökes! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning


Tycker du om att jobba i en kreativ miljö med kunniga kollegor? Är du en problemlösare med tidigare yrkeserfarenhet av programmering och vill vara med i teknikens utveckling? Då kan detta vara tjänsten för dig! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter
Som utvecklare hos vår kund kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter i en kreativ miljö. Du kommer både sitta på plats på kontoret men också som konsult ute hos kunder. Du ingår i ett team där du jobbar för att förenkla och förbättra högteknologiska lösningar tillsammans med dina kunniga kollegor. Du kommer främst att arbeta i programmeringsspråket C++.

Exempel på projekt; autonoma fordon, videokonferenssystem, framtidens intelligenta låssystem, tågsimulatorer och utveckling mot nätverksprocessorer.

Om företaget
HiQ är ett ledande bolag som verkar inom alla typer av branscher med både regionala och globala kunder. De hjälper sina kunder att stärka affärer och effektivisera verksamheten genom att ta fram högteknologiska lösningar. Som utvecklare hos HiQ kommer du att sitta i fräscha och moderna lokaler i Västerås där du arbetar med de senaste utvecklingsmetoderna tillsammans med kreativa kollegor. På HiQ tycker dom om att jobba fokuserat ihop och att ha roligt tillsammans samtidigt som de lägger stor vikt vid att skriva den bästa koden.

Din profil
Vi ser att du som söker är flexibel, kommunikativ och vågar ta för dig. Eftersom att du kommer att jobba i team är det även viktigt med en god samarbetsförmåga. Vi letar efter dig som är nyfiken med genuint intresse av utveckling. Vi tror dessutom att du vill följa med i teknikens utveckling samt använder din analytiska förmåga till att lösa problem på ett metodiskt sätt. Vidare tror vi att du har ett intresse av moderna utvecklingsmetoder som Scrum och andra agila metoder.

Skallkrav:
• Akademisk examen inom relevant område till exempel dataingenjör
• God kunskap av C/C++ utveckling från utbildningen eller yrkeserfarenhet
• Svenska & engelska i tal och skrift

Meriterande:
• Erfarenhet av embeddedutveckling i realtidsmiljö
• Tidigare erfarenhet från projekt inom området
• Körkort B

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor
Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Västerås
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Stämmer profilen ovan in på dig? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan.
Urval och intervjuer sker löpande så ta chansen redan idag!

Referens

21172

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till