Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Programmerare med intresse för styrsystem jobb i Göteborg på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Programmerare med intresse för styrsystem på Framtiden

Programmerare med intresse för styrsystem

Framtiden Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Är du en go och glad prick som har en positiv inställning till det mesta? Har du ett stort intresse för styrsystem? Nyexad eller erfaren? Sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Vår kunds programmerare förverkligar kreativa och smarta lösningar, så att de driftsatta installationerna verkligen bidrar som det är tänkt. Det är du som har koll på den orubbliga logiken. Detta görs bäst av dig som gillar teknik, har stor inlevelseförmåga, är kreativ, kan tänka abstrakt och förenklar det komplexa. Du är snabb och strukturerad och har alltid ena foten i verkligheten. Du kommer att programmera styrsystem och designa systembilder, där kunskapen om scadasystem, SQL-databaser och javascript blir väsentliga för dig. Du är lagspelaren som från kontoret coachar dina kollegor med uppkopplingar, idrifttagningar och felsökningar. Du är dynamisk sinnad och trivs bäst när tempot är högt och kvalitén likaså.


Om företaget

Vår kund har sedan 1998 arbetat för effektivare fastigheter och anläggningar. De projekterar, konstruerar och installerar system för optimerad styrning av fastighetens värme, kyla och ventilationssystem samt renings- och VA-anläggningar. Genom uppkoppling av fastigheter och anläggningar kan kunder ta del av tekniska system, energirapportering och driftlarm. De är verksamma inom fyra områden, energi- och drifttjänster, badvattenrening, vatten och avlopp samt fastighetsautomation, där de inom varje område erbjuder ett brett utbud av tjänster.


Din profil

Att jobba som programmerare hos vår kund görs bäst av dig som inte ger dig förrän du nått ditt mål och är stolt över din lösning. Du gillar att vara specialisten mellan programlogik och verklighet och ser skönheten i en enkel kodrad. Du vill vara en i gänget och gillar att vara dina kollegors högra hand. Du är flexibel och tillgänglig, även om du långa stunder måste fokusera och försjunker djupt i programkoden. Genom ditt effektiva arbetssätt, förverkligar du inte bara uppdraget, utan tar gärna chansen att överträffa omgivningens förväntningar.

Skallkrav:

• Gymnasie-, YH - eller högskoleutbildning

• Kunskaper i styrsystemsprogrammering som PLC/DUC

• Flytande svenska i tal och skrift

• Körkort B


Meriterande:

• Erfarenhet från fastighetsbranschen


Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Startdatum: Omgående alternativt juni
Placeringsort: Göteborg, Varberg eller Halmstad (vad du önskar)
Omfattning: Heltid

Skallkrav: • Gymnasie-, YH - eller högskoleutbildning • Kunskaper i styrsystemsprogrammering som PLC/DUC • Flytande svenska i tal och skrift • Körkort B Meriterande: • Erfarenhet från fastighetsbranschen
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000095150537