Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Programmerare med intresse för styrsystem! job in Varberg at Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Programmerare med intresse för styrsystem! på Framtiden

Programmerare med intresse för styrsystem!

Framtiden Varberg, Hallands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Är du en go och glad prick som har en positiv inställning till det mesta? Har du ett stort intresse för styrsystem? Nyexad eller erfaren? Sök tjänsten redan idag!


Dina arbetsuppgifter


Vår kunds programmerare förverkligar kreativa och smarta lösningar, så att de driftsatta installationerna verkligen bidrar som det är tänkt. Det är du som har koll på den orubbliga logiken. Detta görs bäst av dig som gillar teknik, har stor inlevelseförmåga, är kreativ, kan tänka abstrakt och förenklar det komplexa. Du är snabb och strukturerad och har alltid ena foten i verkligheten. Du kommer att programmera styrsystem och designa systembilder, där kunskapen om scadasystem, SQL-databaser och javascript blir väsentliga för dig. Du är lagspelaren som från kontoret coachar dina kollegor med uppkopplingar, idrifttagningar och felsökningar. Du är dynamisk sinnad och trivs bäst när tempot är högt och kvalitén likaså.


Om företaget


Vår kund har sedan 1998 arbetat för effektivare fastigheter och anläggningar. De projekterar, konstruerar och installerar system för optimerad styrning av fastighetens värme, kyla och ventilationssystem samt renings- och VA-anläggningar. Genom uppkoppling av fastigheter och anläggningar kan kunder ta del av tekniska system, energirapportering och driftlarm. De är verksamma inom fyra områden, energi- och drifttjänster, badvattenrening, vatten och avlopp samt fastighetsautomation, där de inom varje område erbjuder ett brett utbud av tjänster.

Mer information om kunden ges vid intervjutillfälle.

Din profil


Att jobba som programmerare hos vår kund görs bäst av dig som inte ger dig förrän du nått ditt mål och är stolt över din lösning. Du gillar att vara specialisten mellan programlogik och verklighet och ser skönheten i en enkel kodrad. Du vill vara en i gänget och gillar att vara dina kollegors högra hand. Du är flexibel och tillgänglig, även om du långa stunder måste fokusera och försjunker djupt i programkoden. Genom ditt effektiva arbetssätt, förverkligar du inte bara uppdraget, utan tar gärna chansen att överträffa omgivningens förväntningar.

Skallkrav:

  • Gymnasie-, YH - eller högskoleutbildning 
  • Kunskaper i styrsystemsprogrammering som PLC/DUC
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Körkort B

Meriterande:

  • Erfarenhet från fastighetsbranschen

Om oss


Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Startdatum: V. 33 eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Varberg, Halmstad eller Ängelholm (beroende på vad du önskar)
Omfattning: Heltid, 100 %

 

Rekommenderade jobb

Programmerare med intresse för styrsystem!
Framtiden Varberg Heltid
Eventprojektledare
Inhouse Göteborg Västra Götalands län - Göteborg Heltidsanställd
Ej angett
Marknadschef
Witre AB Västra Götalands län - Mölndal Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 35955000035494170