Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Programmerare av styrsystem till Jernforsen Energy AB jobb i Vetlanda på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Programmerare av styrsystem till Jernforsen Energy AB på Lernia

Programmerare av styrsystem till Jernforsen Energy AB

Lernia Vetlanda, Jönköpings län Heltid

Om Företaget

Sedan 1984 har Jernforsen levererat biobränsleanläggningar till mer än 1.000 nöjda kunder världen över. Idag är vi stolta över att vara i spetsen för teknisk utveckling och produktion av biobränsleanläggningar. Vår organisation drivs av ett stort engagemang och ambitionen om att alltid leverera produkter och support i toppklass.

Våra kunder är främst sågverk och andra träbearbetande industrier, pappers- och cellulosaindustrin samt kommuner och energiverk.


Arbetsbeskrivning

Rollen som programmerare innebär huvudsakligen styrsystemsprogrammering av Jernforsen Energy ABs projekt inom processindustrin. Du arbetar i projekt där din roll blir att färdigställa och driftsätta programmeringen av styrsystem till kundens projekt. Arbete med optimering av befintliga anläggningar med driftstörningar kommer också förekomma. Då Jernforsen Energy AB har kunder i hela Norden är resor i tjänst frekvent förekommande.


Din bakgrund

Du har några års erfarenhet av programmering styrsystem mot processindustri. Vidare tror vi att du har en teknisk utbildning från universitet/högskola eller teknisk gymnasiekompetens med flera års relevant yrkeserfarenhet. Du har mycket goda IT kunskaper och skriver svenska och engelska obehindrat. Ditt arbetssätt är lösningsorienterat och har erfarenhet av felsökning.

Personliga Egenskaper

Vi söker dig som är utbildad programmerare och/eller elektriker med erfarenhet av industriinstallationer. Du måste vara serviceinriktad, självgående och öppen för nya idéer. Viktigt är också att du är driven, lösningsorienterad och har god kommunikationsförmåga. Du trivs med att träffa kunder och har en social förmåga. Vidare tycker du om att jobba såväl självständigt som i lokala team och i distansteam. Det förekommer en del resor i tjänsten, därför är det ett krav att du har körkort.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare/Heltid/Järnforsen

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Övrig Information
I denna rekrytering samarbetar Jernforsen Energy AB med Lernia Bemanning. Har du frågor angående tjänsten så tveka inte att kontakta Sara Rundberg Green via mail: [ Email address blocked ]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 


Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 176894