Jobbet Programmera för mer effektiv vård tillsammans med Q-linea har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Programmera för mer effektiv vård tillsammans med Q-linea publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Just nu söker vi för Q-lineas räkning flera Systemutvecklare med goda kunskaper inom C# till en roll där du får göra skillnad på riktigt! Ditt arbete kommer redan från dag ett bidra till Q-lineas ambition att snabba på vården vid blodförgiftning. Då blodförgiftning är den vanligaste dödsorsaken på svenska sjukhus så kan just din kod påverka utfallet för drabbade patienter. Låter detta som en bra anledning att gå till jobbet? Sök nu!

Academic Work söker nu för Q-lineas räkning flera Systemutvecklare till ett tvärvetenskapligt team där alla jobbar mot samma mål - att rädda liv. Q-linea arbetar med att utveckla instrumentet ASTar som ska effektivisera analysen av blodprov hos blodförgiftade patienter. Vid blodförgiftning är snabb behandling nyckeln till överlevnad, och genom att utveckla ny kod och designa grafiska komponenter till ASTar får du möjligheten att vara med på resan mot mer effektiv behandling på svenska sjukhus.

På din avdelning arbetar du tillsammans med kunniga kollegor som verkligen brinner för produkten! Du kommer även arbeta tätt tillsammans med Biologiavdelningen för att optimera resultaten mot ert gemensamma mål. Dina närmaste kollegor har stor kompetens och erfarenhet vilket möjliggör ett värdefullt lärande för dig på plats. Uppdraget inleds med en gedigen introduktionsperiod som följs upp i nära dialog med din närmaste chef.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Q-linea. Detta är ett långsiktigt uppdrag, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

Som Systemutvecklare hos Q-linea kommer du få arbeta i en innovativ miljö där allt från kod till systemets alla delar är nytt. Du kommer få stort förtroende i att utforma grafiska komponenter till ett instrument under utveckling!

Utöver detta kommer du till exempel att:

* Optimera kommunikation med externa resultatdatabaser
* Kommunicera med instrumentmjukvara
* Skapa resultatrapporter

Tjänsten passar dig som ständigt är på jakt efter förbättring. Eftersom att du har läst så här långt så tror vi även att du, i likhet med Q-linea, drivs av att göra skillnad för människor. Inte bara i deras vardagliga problem, utan i livsavgörande situationer och skeden.

Om du visar på nyfikenhet och självständigt tar initiativ för att kunna driva ditt arbete framåt så finns alla möjligheter att utvecklas i denna roll. Om du får energi av utmaningar och ser lösningar där andra ser problem så kan det här helt klart vara rätt jobb för dig!

* Har kunskaper inom C# från tidigare arbetslivserfarenhet
* Har relevant utbildning från högskola eller universitet, inom systemvetenskap eller motsvarande

Det är meriterande om du även har erfarenhet av WPF.

Då Q-linea är i en utvecklingsfas där allt är möjligt så krävs det att du har samma inställning och är initiativtagande. Du kommer arbeta självständigt men i tätt samarbete med flera kollegor, vilket gör att en god samarbetsförmåga är otroligt värdefullt. Arbetet kräver också att du är noggrann som person.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Placering: Uppsala Science Park
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Q-lineas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15021720-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till