Jobbet Programmatic sales specialist. har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Programmatic sales specialist. publicerad av Aller media

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Programmatic sales specialist.

Aller media söker en säljande programmatic specialist som är prestigelös och nyfiken, samtidigt som du har en förståelse för den digitala annonsaffären och det programmatiska ekosystemet!

Nu stärker vi vår programmatiska avdelning där du tillsammans med kollegor ska ta oss till nästa nivå. Vill du anta utmaningen på Humlegårdsgatan 6 i Stockholm? Ansök tjänsten redan idag då vår ambition är att tillsätta tjänsten omgående!

Det här är din blivande arbetsplats!

På den kommersiella avdelningen kommer du att jobba i ett team med högt i tak. Du blir en del av en företagskultur som präglas av högt engagemang, kreativitet och affärsmässighet. Vår styrka är att vi arbetar tillsammans mot mål och framförallt att vi hjälper varandra och har full fart framåt.

Om rollen.

Du leds av ett budgetansvar och ska med en strategisk och taktisk planering ansvara för att upprätthålla vår närvaro hos kunder och byråer både via samtal och fysiska besök.

Mediabranschen är ständigt i utvecklig därför är viljan att kunskapsutveckla dig själv att dela med sig av kunskapen och erfarenheten till kollegorna viktigt.

Med erfarenhet och en genuin kunskap om digital media förväntas du som säljare att hålla en hög kunskapsnivå kopplat till alla varumärken Aller media representerar. Identifiera nya affärer med nya och tidigare kunder samt bidra till att skapa fler affärsmöjligheter.

Denna tjänst passar en person som gillar att arbeta med frihet under eget ansvar och hög aktivitet. Du kommer tillhöra en ny och prioriterad del i organisationen och bli en del utav en högpresterande försäljningsorganisation som kännetecknas av Vinnarinstinkt och Lagkänsla där det förväntas att du är med och skapar ett klimat där alla i teamet förstår vikten och utvecklingsmöjligheterna av att hjälpa varandra.

Vem är du?

Vi tror att du har en relevant akademisk examen eller motsvarande samt erfarenhet från en liknande roll. Du trivs i ett högt tempo med ständig utveckling och har ett driv i att nå nya insikter och mål. Viktiga egenskaper för den här rollen:

  • Prestigelös och nyfiken att ta an sig nya utmaningar.
  • Social och lättsam person som gillar att samarbeta med andra.
  • Positiv attityd där du ser möjligheter i allt.
  • Förståelse för den digitala annonsaffären.
  • Engelska på en nivå där du gör dig förstådd i både tal och skrift.

Sök!

Välkommen med din ansökan senast den 31/8 via ansökningsformuläret, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten? Kontakta: Sassy Ferreira Berild (sassy.ferreira@aller.com  och 070 864 18 93), inga ansökningar via mail.

Det här är Aller media!

Vi är ett mediehus med en familjärkänsla som ligger i framkant och drivs framåt av vår vision, att göra kvinnors liv rikare. Vår affärsidé är att genom starka varumärken och innehåll med hög redaktionell kvalitet skapa underhållning och inspiration till kvinnor. Vi utvecklar ständigt nya sätt att engagera, ge upplevelser och tjänster till våra läsare, användare, besökare och följare – både i tryckta och digitala medier såväl som i den fysiska världen.

Det krävs en skön mix av människor, passioner och talanger för att driva och utveckla ett av Sveriges ledande mediehus. Som arbetsgivare strävar vi efter att erbjuda de utmaningar våra medarbetare vill ta sig an, vilket innebär ständig utveckling för våra medarbetare, för inom Aller media myllrar det av möjligheter för dig som har viljan och modet att ta för sig.

Vi har centrala kontor med sköna takterrasser både på huvudkontoret i Stockholm och i Malmö. I koncernen Aller media ingår Make Your Mark, OTW och Narva, vi skapar samt utvecklar några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, ELLE, Må Bra, Svensk Damtidning, Allers, Hänt TV, Baaam, Femina och Residence.

Välkommen med din ansökan till Aller media.

Referens

622_GS_ALLERS

Video


Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till