Jobbet produktutvecklare uppkopplade produkter till företag i gnosjö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

produktutvecklare uppkopplade produkter till företag i gnosjö publicerad av Randstad AB

Full-Time
Gnosjö

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Har du utbildning inom elektronik/automation/mekatronik eller liknande område och vill utvecklas hos en modern, framåt och engagerad arbetsgivare? Är du en kreativ och nyfiken person med ett driv att utveckla produkter anpassade till morgondagens digitaliserade behov? Vi söker nu en erfaren produktutvecklare av uppkopplade till ett globalt företag i Gnosjö. 

Företaget är ledande inom sitt område och är nu på väg in i nästa fas där de vill bredda sitt utbud för att möta framtidens behov av intelligenta produkter. Tjänsten är ny och innebär att identifiera områden för att förbättra säkerheten inom industriell automatiseringsprocess. 

Företaget erbjuder dig ett intressant och spännande arbete i en bred roll med många kontaktytor både inom och utanför bolaget! 


ansvarsområde.

Som produktutvecklare av uppkopplade produkter kommer du att arbeta i en specialistroll och vara kärnan i företagets utveckling samt vara med och driva strategiska projekt. Du kommer att arbeta med allt från idéstadie, via prototyp till färdig produkt. Arbetet sker i nära samarbete med erfarna och dedikerade kollegor inom organisationen för att tillsammans genomföra utvecklingsprojekt av nästa generations intelligenta produkter.


arbetstider.

Heltid med fast anställnings hos kund.


kvalifikationer.

Du har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning med inriktning mot mekatronik, elektronik/data, automationsteknik eller liknande. Du har goda kunskaper inom datateknik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med digitala produkter och att du hanterar viss programmering inom Python, C#, Java eller liknande språk. Har du arbetat med utveckling av produkter med inbyggd kommunikation är det meriterande. Har du dessutom erfarenhet från arbete inom industrin ses det som ett plus. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi söker dig som snabbt kan tillgodogöra dig ny kunskap samt har förmågan att analysera, tolka, dra slutsatser och implementera lösningar inom ett brett teknikområde. Då rollen innebär många kontaktytor både internt och externt, är det nödvändigt att du är duktig på att kommunicera, samarbeta samt att du är lyhörd för andras åsikter och önskemål. Du är van att arbeta i projektform, men kan även agera självständigt för att slutföra projekt.


ansökan.

2020-11-08, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

Referens

201308033

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till