Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

produktutvecklare online till ica reklam jobb i Kungälv på ICA Sverige AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
produktutvecklare online till ica reklam på ICA Sverige AB

produktutvecklare online till ica reklam

ICA Sverige AB Kungälv, Västra Götalands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Nu rekryterar vi till ICA Reklam en Produktutvecklare Online som skall skapa en tydlig portfölj av tjänster för en relevant och förstklassig kundresa online utifrån respektive butiks unika behov. Den inkluderar allt från att öka kännedom, marknadsföringsaktiviteter, onlineförsäljning, lojalitetsskapande åtgärder och onlineservice.

Vi erbjuder dig att bli en del av Sveriges största inhousebyrå där du är med och gör vardagen lite enklare för miljontals människor varje dag. På ICA Reklam skapas kommunikation som gör skillnad för drygt 1300 ICA-butiker runt om i landet samt alla övriga bolag inom ICA Gruppen. Som inhousebyrå kombineras detaljkunskap om ICA med spetskompetens inom kommunikation och olika mediekanaler – ett brett och spännande verksamhetsområde. ICA Reklam är helt enkelt en heltäckande kommunikationsbyrå som just nu letar medarbetare till sin stora verksamhet där du kan bli en av dem.


ansvarsområde.

Som Produktutvecklare Online kommer du att:

- utforma en tydlig portfölj av tjänster som stöttar ICA butikerna i att optimera deras digital närvaro.
- analysera och förtydliga ICA Reklams tjänster kring att stödja butikerna i uppstart eller nystart av e-handel, inkluderat analys av affärsmöjligheter samt implementera dessa.
- analysera och förtydliga möjligheter kring en konverteringstjänst för att skapa kontinuerlig optimering av butikernas digitala säljkanaler. 
- se över och renodla ICA Reklams befintliga portfölj av digitala tjänster tillgängliga för butik, så som butiks hemsida och sociala medier.

Du blir en viktig länk vad gäller att formulera och etablera erbjudanden samt tydliggöra processer, bemanning och förmågor som behövs inom ICA Reklam, detta görs inom ramen för ett produktteam där ansvaret för de olika erbjudandena till butik utformas. I ditt arbete har du ett nära samarbete med kundteamen för att nå butikerna och förstå deras behov samt andra produktteam med angränsande erbjudanden.


arbetstider.

Heltid. Konsultuppdrag via Randstad med möjlighet att bli rekryterad till ICA Reklam.


kvalifikationer.

För rollen behöver du relevant utbildning inom t ex marknadsföring och kommunikation med fokus på online. Du har lång erfarenhet av digital affärsutveckling där du drivit online aktiviteter och projekt självständigt. Vidare har du har en förmåga att formulera tydliga lösningar och tjänster.  Du har en bred digital kompetens och har digital marknadsföring och konverteringsoptimering av e-handel i ditt DNA.
 
Du behöver även:

- bred erfarenhet av digital affärsutveckling med fokus på e-handel
- djup kompetens inom områden som driver och stötar digital försäljning så som online marketing, CMS, marketing automation och sociala medier. 
- erfarenhet av att analysera data och agera utifrån analysen. Du har arbetat med kundupplevelseutveckling och med kundresor. 
- ha bred kunskap inom daglig konvertering av kunder i kundresan från annonsering till kassa/kundvagn och har en förståelse för vad som skapar konvertering samt tekniska möjligheter. Erfarenheter med Ocado som e-handels plattform är meriterande.
- erfarenhet av att arbeta i eller med publiceringssystem, gärna Episerver.
meriterande med certifieringar för Google Ads samt erfarenhet av analyser och rapporter från Google Analytics. 
- god kunskap om annonsering i sociala medier. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av utveckling av digitala lösningar inom detaljhandeln.

Du har kunden som utgångspunkt och med ett analytiskt sinne för marknadstrender samt är resultatorienterad. Med din positiva inställning skapar du en kreativ miljö som generar idéer och motiverar kollegor samt får saker att hända.
Du är en person som tycker om att ta ett stort eget ansvar och drivs av att tänka nytt. Du är en riktig ”doer”. Struktur och analys är viktigt, samtidigt som din sociala förmåga också är avgörande. Du har mycket god känsla för hur man skapar framgångsrik affär och kundupplevelse online.


ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan senast 2021-08-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Välkommen att kontakta Annika Grimelund, [ Email address blocked ] , om du önskar mer information.

 

Rekommenderade jobb

produktutvecklare online till ica reklam
ICA Sverige AB Kungälv Deltid
Webbredaktör i Stockholm
Randstad AB Stockholm Deltidsanställd
Digital marketing specialist
Empleo Växjö AB Växjö Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201351943