Jobbet Produktutvecklare med sinne för statistik till Mercodia har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produktutvecklare med sinne för statistik till Mercodia publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning


Gillar du problemlösning, statistik och matematik och har erfarenhet från life science branschen? Har du dessutom kunskap om immunoassay-utveckling och ELISA-teknik? Mercodia söker nu en Produktutvecklare med konstruktionsansvar och inriktning mot statistik. Det här är en chans för dig som vill ha en spännande och varierad tjänst på ett företag som strävar efter att ge alla anställda utmanade och stimulerande uppgifter samt en delad entusiasm i arbetet mot gemensamma mål.
Mercodia är ett biotech-företag i forskningens framkant och en ledande utvecklare, tillverkare och distributör av högkvalitativa ELISA-kit specialiserade på området för metaboliska sjukdomar.

Tjänsten är placerad i Uppsala. Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.


Om tjänsten
Som produktutvecklare med inriktning mot statistik kommer du vara en del av FoU-enheten, Utveckling- och Produktsupportgruppen. Gruppen har som primära uppgift att stödja andra funktioner inom företaget så väl som kunder med konstruktionsrelaterade och statistiska frågeställningar. Detta genom att inneha konstruktionsansvar för befintliga produkter, ansvar för techsupport- och complaint-utredningar samt det statistiska arbetet på företaget.

Som produktutvecklare inom gruppen Utveckling- och Produktsupport blir din huvuduppgift att stödja verksamheten med statistiska frågeställningar, beräkningar och tolkning av resultat. Detta med koppling till reguljär produktion så väl som interna och externa projekt. Som produktutvecklare med konstruktionsansvar ingår även arbete med konstruktionsrelaterat produktionsstöd, utredningar och förbättringsarbete med koppling till befintliga produkter.


Vem är du?
Vi söker dig med ingenjör eller naturvetenskaplig högskole- eller universitetsexamen med stort intresse för matematik och statistik med viljan att omsätta detta i praktiken. Du har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet och har du relevant industriell erfarenhet är det meriterande. Det är även en stor fördel om du har kunskap om immunoassay-utveckling och ELISA-teknik. Vi förutsätter att du uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.

För att lyckas i rollen så trivs du att arbeta med parallella projekt och du har ett flexibelt, planerande och strukturerat sätt att lägga upp ditt arbete. Som person är du ansvarstagande, noggrann med ett genuint intresse för problemlösning. Du är van att agera självständigt och kritiskt kunna granska information samt dra nyanserade slutsatser. Tjänsten innebär att du arbetar nära dina kollegor samt har kontakt med andra funktioner inom företaget. Detta kräver en god samarbetsförmåga och att du är duktig på att skapa och behålla goda arbetsrelationer.
Mercodia lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi söker dig som är utvecklingsbenägen och trivs med att jobba på ett företag med stark värdegrund. Mercodia arbetar kontinuerligt med öppenhet, självreflektion och har ett prestationsorienterat synsätt för att nå engagemang och delaktighet i organisationen.


Om verksamheten
Mercodia AB grundades i Uppsala 1991 och är idag en internationellt ledande utvecklare, tillverkare och distributör av högkvalitativa immunoassays. Företaget är specialiserat på produkter för grund- och klinisk forskning inom områdena diabetes, fetma och hjärt-kärlsjukdom. Mercodia utför även tjänster inom bioanalys, uppdragsutveckling samt uppdragsproduktion. Från sitt huvudkontor i Uppsala, samt dotterbolag i USA och Frankrike, förser Mercodia den inhemska och internationella marknaden med sina produkter och tjänster, där 90% går på export till ca 100 länder. www.mercodia.com.
Uppdragsgivare: Mercodia AB
Ort: Uppsala
Omfattning: Heltid, 6 mån provanställning

POOLIA LIFE SCIENCE


Referens

57416

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till