Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktutvecklare med erfarenhet av formulering jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktutvecklare med erfarenhet av formulering på Poolia

Produktutvecklare med erfarenhet av formulering

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Har du erfarenhet av produktutveckling och av att arbeta med olika torra beredningsformer som till exempel tabletter, kapslar? Vill du arbeta i utvecklingsprojekt där du får vara med hela vägen från att utveckla recept till kommersiell produkt?
Naturell AB rekryterar nu en Produktutvecklare till sin anläggning i Åkersberga strax utanför Stockholm. Det här är en chans för dig att vara en del av Naturells fortsatta utvecklande resa. Naturell AB har en lång och framgångsrik historia som tillverkare och produktutvecklare av tabletter och kapslar som bland annat innehåller vitaminer, kosttillskott och växtbaserade läkemedel.
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten
Som Produktutvecklare kommer du att arbeta nära produktionen med att utveckla recept, skala upp och kommersialisera olika doseringsformer som tabletter och hårdgelatinkapslar. Rollen innebär självständig projektledning och att du agerar problemlösningsstöd och kvalitetsstöd åt produktionen.

Exempel på ytterligare arbetsuppgifter:
-Beredning av preliminär och slutlig råmaterialspecifikation av API:er, hjälpämnen och primära förpackningsmaterial
-Beräkningar och kalkylering av nya formuleringar inklusive priser på detta
-Implementering av nya produkter och ny teknik i produktionen
-Implementering av förändringar i produktionsprocessen för optimering av processerna
-Hantering av teknisk dokumentation, uppdatering av dokumentation och processparametrar (upprättande av teknisk dokumentation och produktionsdokumentation, analyser och testrapporter)

Produkterna distribueras huvudsakligen på den polska marknaden av moderbolaget USP Zdrowie Sp. z o i Warszawa. En växande del är emellertid EMV-tillverkning för välkända svenska apoteks- och livsmedelsleverantörer. Företaget har produktion och kontor i Åkersberga utanför Stockholm. Naturells verksamhet är ISO-certifierad enligt FSSC 22000.

Vem är du?
Vi söker dig som har en kandidatexamen, magisterexamen eller högre inom ett tekniskt område eller naturvetenskapligt ämne. Alternativt har du lång arbetslivserfarenhet inom liknande område.
Du har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet inom produktutveckling/forskning och utveckling från tex. livsmedelsindustrin, tillverkning av kosttillskott eller relevant processindustri. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med formulering av torra beredningsformer. Har du arbetat 'hands-on' med kapselfyllningsteknik eller arbetat i ett labb med formuleringsutveckling av torra beredningar avsedda för att fyllas i hårdgelatinkapsel och eller tablettslagning är det stor fördel. Mycket goda kunskaper i engelska är ett krav och vi ser gärna att du även pratar svenska.

Ytterligare meriterande erfarenheter är:
-Kompetens inom s.k. ”clean label” formuleringar
-Kunskap om de tekniska aspekterna inom produktion av kosttillskott
-Erfarenhet att driva produktutveckling från nyutvecklade produkten till kommersiellt producerad produkt.

I den här rekryteringen lägger vid mycket stor vikt vid rätt personliga egenskaper. Vi söker dig som brinner för utvecklingsarbete i kombination med att du känner dig hemma i att jobba nära en produktionsenhet. Du har ett starkt personligt driv och tar ansvar för att driva dina projekt i mål. Du är tydlig i ditt sätt att kommunicera har ett situations anpassat och tolerant sätt att möta människor. För att lyckas i rollen har du både en förmåga att vara mer strategisk och att vara mer ”hands-on” och du känner dig trygg att möta både tekniska utmaningar och externa kunder.

Om verksamheten
Naturell har en lång och framgångsrik historik som tillverkare och produktutvecklare av tabletter och kapslar innehållande, bland annat vitaminer, kosttillskott och naturläkemedel. Produkterna distribueras främst på den polska marknaden via moderbolaget USP Zdrowie Sp. z o i Warszawa. En växande del är emellertid EMV-tillverkning för välkända svenska apoteks- och livsmedelsaktörer. Företaget har produktion och kontor i Åkersberga utanför Stockholm. Naturell´s verksamhet är ISO-certifierad enligt FSSC 2200.

Poolia Life Science

 

Rekommenderade jobb

Produktutvecklare med erfarenhet av formulering
Poolia Stockholm Heltid
Processtekniker till Recipharm Pharmaceutical Development!
StudentConsulting Solna Heltidsanställd
Project Sourcing Manager
Michael Page Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60268