Jobbet Produktutvecklare/konstruktör med erfarenhet av Medtech och Life Science har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Produktutvecklare/konstruktör med erfarenhet av Medtech och Life Science publicerad av Semcon

Heltidsanställd
Södertälje
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du skapa produkter & tjänster som gör skillnad i människors vardag?  
Nu letar vi efter dig som vill arbeta som produktutvecklare/konstruktör inom Life Science-branschen.  
I denna roll som produktutvecklare/konstruktör kommer du att arbeta med att utveckla produkter inom framförallt den medicintekniska branschen och inom läkemedelsindustrin. Du kommer bland annat att arbeta med system- och detaljkonstruktion, kravhantering samt koncept- och förstudier. Antingen kommer du att arbeta direkt på plats hos våra kunder alternativt i något av våra in house-projekt och då utgå från Semcons kontor.  Du har möjlighet att antingen utgå från Semcons kontor i Södertälje eller från kontoret i Stockholm.
Denna roll passar dig som har arbetat minst 3 år som produktutvecklare eller konstruktör inom plast eller mekanik. Du är en van användare av 3D-verktyg som exempelvis Inventor, SolidWorks eller Creo. Du har även god kunskap i något av de vanligaste PDM-/PLM-systemen. Vidare ser vi att du har erfarenhet av den medicintekniska branschen eller läkemedelsindustrin och därmed har god kännedom om regelverket GMP.  
Semcon är teknikbolaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid från slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter och tjänster. Det är så vi gör skillnad på riktigt runt om i världen – varje dag. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst.  
Vi värdesätter att du är du, oavsett vem du är. Vi vill att du ska utvecklas tillsammans med oss! På Semcon är alla viktiga, och vi vill att våra medarbetare ska hålla länge vilket gör att vi aktivt jobbar för en sund balans mellan arbetsliv och fritid. Vi erbjuder dig en kreativ arbetsmiljö där du arbetar nära experter från alla olika områden, något som bidrar till ständigt lärande och utvecklande av dina egna förmågor.  
 Läs mer kring varför du ska välja Semcon här.
 
Låter det intressant? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi gör ett löpande urval. Vid frågor eller mer information, vänligen kontakta Area Manager Jacob Ferrer eller Team Manager Erik Petersson.  
Nyckelord 
Produktutveckling, produktutvecklare, konstruktion, konstruktör, plastkonstruktion, Life Science, läkemedel, Medicinteknik, medicinteknisk utrustning, CAD 

Referens

145547

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till