Jobbet Produktutvecklare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Produktutvecklare publicerad av Semcon

Heltidsanställd
Falun

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och utveckla innovativa produkter baserat på det mänskliga beteendet? Gillar du att arbeta i spännande utvecklingsprojekt? Älskar du teknik? Då borde du komma till oss på Semcon!  
Nu expanderar vi på Semcon i Dalarna och vill förstärka teamet med en kreativ produktutvecklare. Om du vill bredda din tekniska kompetens och arbeta med olika spännande utvecklingsprojekt så är det här tjänsten för dig!   
Läs mer om varför du ska välja Semcon här.  
Din roll  
Som produktutvecklare på Semcon kommer du i huvudsak att arbeta med olika utvecklingsprojekt hos våra spännande kunder i regionen. Uppdragen varierar mellan att arbeta som projektresurs ute hos kund och att arbeta med in-house projekt på Smecons kontor i Falun. Konsultrollen innebär varierande arbetsuppgifter och som produktutvecklare kommer du att få vara med hela vägen från tidiga konceptskisser och prototyper till att trimma in produktionsverktyg.    
 
Din profil  
Vi söker dig med en högskole- eller civilingenjörsexamen inom produktutveckling och design eller liknande. Du har något eller några års erfarenhet av produktutveckling och har du arbetat med konstruktion av plastprodukter är det speciellt meriterande. Du är van att arbeta i projektform och har erfarenhet av alla faser av ett utvecklingsprojekt, från förstudie till färdig produkt.
Konsultrollen är bred och våra kunders utmaningar är vitt skilda, därför tror vi att du är en nyfiken och kreativ problemlösare som brinner för att utveckla smarta produkter där människan sätts i centrum.
 
På Semcon i Dalarna får du möjlighet att bli en del av ett team med kompetenta och härliga kollegor som värdesätter trivsel och god stämning. Vi tror att du som har lätt för att knyta kontakter och har ett genuint teknikintresse kommer att passa bra in i teamet! Vidare värdesätter vi även att du har en mycket god kommunikationsförmåga då arbetet i stor utsträckning kräver både muntlig och skriftlig kontakt med våra kunder i tekniskt komplicerade frågor. Naturligtvis har du ett brinnande teknikintresse!
 
Ansökan & Kontakt   
Intervjuer kommer att hållas löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. För frågor eller mer information om tjänsten, vänligen kontakta Area Manager Patrik Pettersson 0705194415.  
Varmt välkommen med din ansökan!  

Referens

145048

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till