Jobbet Produktspecialist till Formpipe! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produktspecialist till Formpipe! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Är du van vid att arbeta i Microsoft-miljöer och brinner för problemlösning och felsökning? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu efter en produktspecialist åt vår kund Formpipe i Linköping. Formpipe är ett programvarubolag inom ECM som erbjuder produkter åt större företag, myndigheter och organisationer. Deras olika programvaror fångar, strukturerar, effektiviserar och distribuerar informationsflöden och hjälper företag och organisationer att ta kontroll över den ökade mängd information som uppstår i dagens samhälle. Produkterna de skapat bidrar till ordning och reda i kunders informationsflöden vilket i sin tur skapar effektivitet och lönsamhet.

Vi söker dig som vill jobba som produktspecialist på Formpipes Linköpingskontor där du framförallt kommer att arbeta med felsökning och systemutredning. Du samarbetar med företaget 1:st och 2nd line-support och stöttar dem med hjälp av felsökning av inkommande ärenden från olika kunder. Du kommer även att arbeta med installation, konfigurering och drift av Formpipes ECM-system där du utgår från Linköping men kan även få besöka kunder runtom i landet vid behov eller önskemål.

Detta söker vi:

Det viktigaste för oss är att du som söker har ett genuint intresse för felsökning och problemlösning och har erfarenhet av att jobba i Microsofts serverplattformar, operativsystem och applikationer sedan tidigare. Det är önskvärt om du har eftergymnasial utbildning inom IT och kunskaper i något/några av följande områden:

•Azure
•Microsoft SQL Server
•Programmering
•Powershell
•Process- och projektorienterat arbetssätt
•Microsoft-certifieringar

Som person samarbetar du effektivt med andra och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och kunder. Du är mån om att nå resultat och arbetar utifrån företagets riktlinjer och vision för att verkställa planer och uppgifter på bästa sätt. Vidare är du duktig på att förstå och analysera komplexa frågor och problem och brinner för att hitta lösningar. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och agerar på eget initiativ och får saker att hända. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Låter denna tjänst som något som passar dig? Skicka då in din ansökan redan idag! Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting håller i rekryteringsprocessen men du som erbjuds tjänsten blir anställd direkt av Formpipe.

Om arbetsgivaren:

Formpipe har en stark värdegrund och jobbar aktivt för nöjda medarbetare som i sin tur förstår företagets kunder och ger dem den service som krävs för högsta möjliga kundnöjdhet. De brinner för att leverera med hög kvalitet och värderar engagemang och glädje på arbetsplatsen. De tror att detta är nyckelingredienserna för ett bra ekonomiskt resultat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

50188

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till