Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktspecialist – Blomsterlandet Avdelning Trädgårdstillbehör jobb i Härryda på Retail Knowledge

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktspecialist – Blomsterlandet Avdelning Trädgårdstillbehör på Retail Knowledge

Produktspecialist – Blomsterlandet Avdelning Trädgårdstillbehör

Retail Knowledge Härryda, Västra Götalands län Heltid

Produktspecialist – Blomsterlandet Avdelning Trädgårdstillbehör
Har du utbildning inom trädgård, hjärta för hållbar produktion och vill vara med att utveckla Blomsterlandets    odlingsrelaterade sortiment? Då är denna tjänst som klippt och skuren för dig!

I tjänsten bistår du produkt- och inköpsavdelningen med produktutveckling av odlingsrelaterade produkter inom bolagets egna varumärken. Du hanterar produktbeskrivningar, förpackningar och information till en dynamisk produktkatalog till e-handeln. I ansvaret ligger även att ta fram utökat sortiment till e-handeln och driva projekt med hållbarhetssyften. Arbetet sker i PIM-system och i rollen innebär kontakter med berörda myndigheter och certifieringsorgan.I tjänsten blir du även ett bollplank till kundtjänst avseende odlings-relaterade ärenden.


Tidigare erfarenheter
Vi ser gärna att du har någon form av trädgårdsutbildning, hortonom, landskapsarkitekt eller trädgårdsingenjör. Kunskap och erfarenhet om försäljning inom retail är meriterande.


Övriga egenskaper som vi gärna ser att Du har

Som person ska du vara intresserad av omvärldsfaktorer som påverkar utvecklingen inom hållbarhet och miljöpåverkan. Du ska trivas lika bra att arbeta självständigt som i team.
Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift, även på engelska då många leverantörer finns utomlands.


Placering
Avdelningen Trädgårdstillbehör är 1 av 5 sortimentskategorier under sortiment och inköp vars placering är supportkontoret i Mölnlycke.
En stor del av arbetet i denna tjänst lämpar sig väl för distansarbete så sökande boende på annan ort är inte ett hinder. Det kommer dock att krävas en del närvaro vissa dagar i månaden på supportkontoret i Mölnlycke.
Även resor inom landet och utomlands kan förekomma några gånger per år.


Vilka är vi
Vi är idag ett effektivt och väl fungerande team på tre personer vars drivkraft och främsta mål är att utveckla Blomsterlandets sortiment inom trädgårdstillbehör till det absolut bästa för våra kunder samtidigt som vi också är starkt fokuserade på att utveckla oss själva såväl som teamet.
Vi hoppas att du vågar anta utmaningen och bidra till en fortsatt stark utveckling av Blomsterlandets sortiment på trädgårdstillbehör och vårt team.

Anställningstyp: Heltid
Löneform: Fast
Start: Sept-Okt

I den här rekryteringen samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Gunilla Wånglin [ Email address blocked ] . Urval, intervjuer och tester sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Blomsterlandet är en del av Sveriges största blomsterföretag. Blomsterlandet har idag 63 butiker och verkar för en stark expansion. Blomsterlandets produkter står för inspiration och prisvärd kvalité med tydlig fokusering på blommor, växter och tillbehör för inom- och utomhus bruk. Blomsterlandet drivs av S-Invest som ägs av Stena Adactum, ett företag i Stena Koncernen och har sitt huvudkontor i Mölnlycke.


 

Rekommenderade jobb

Produktspecialist – Blomsterlandet Avdelning Trädgårdstillbehör
Retail Knowledge Härryda Heltid
Butikschef Blomsterlandet, Örnskölsdsvik
Retail Knowledge Örnsköldsvik Heltidsanställd
Kategorichef E-handel Apotek Hjärtat
ICA Solna Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: EF1D0258197B40E0A3889BC3D8092E1F