Jobbet Produktkonstruktör – Lagerhus och tillbehör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Produktkonstruktör – Lagerhus och tillbehör publicerad av Skill

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Katrineholm
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Är du en erfaren mekanisk konstruktör som vill arbeta i en dynamisk, global miljö med världsledande produkter? Vi söker nu dig med ett brinnande teknikintresse som kan bidra till att skapa världsledande produkter som uppfyller våra kunders krav. Låter detta intressant? Då kan detta vara en spännande möjlighet för dig!

Om företaget
OM SKF SKF arbetar för att minska friktion, få saker och ting att gå snabbare, längre, renare och säkrare. Att uppnå detta mål på det mest effektiva, produktiva och hållbara sättet har gjort SKF-koncernen till en ledande global leverantörer av produkter, lösningar och tjänster inom områdena rullningslager, tätningar, mekatronik, service och smörjsystem. OM PRODUCT ENGINEERING KATRINEHOLM Product Engineering Katrineholm stöder den dagliga verksamheten med tekniska produktexpertis och specifikationer för slutprodukter, gällande SKF’s lagerhus, rullagerenheter och lagertillbehör så som hylsor och låsmuttrar. Vårt team har många viktiga ansvarsuppgifter som möjliggör att nya produkter och varianter når kunderna. Arbetet sker i en global miljö i samarbete med är Produktutveckling, Product Line Management, Försäljning, Applikationsingenjörer, Inköp och Tillverkning. SKF Mekan är den största tillverkande enheten för lagerhus och tillbehör inom SKF koncernen. I Katrineholm finns både gjuteri och mekanisk bearbetning.

Dina arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Upprätta och underhålla produktspecifikationer främst i form av 3D-modeller och ritningar.
• Delta i utvecklingsprojekt som ansvarig för produktkonstruktion.
• Utarbeta kundanpassade konstruktionslösningar i samarbete med SKF’s applikations-ingenjörer och tillverkande enheter.
• Stödja SKF’s säljare och applikationsingenjörer över hela världen med produktkunskap.
• Stötta SKF’s tillverkningsenheter och inköpsorganisation i produktrelaterade frågor.

Din profil
* Högskoleutbildning i maskinteknik gärna med konstruktionsinriktning eller motsvarande erfarenhet
• Minst 3 års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av arbete med lagringar meriterande.
• Mycket goda tekniska baskunskaper och brett teknikintresse.
• Mycket goda kunskaper i ritteknik (modellering, ritningsregler, toleranssättning etc.)
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
• Goda kunskaper i 3D CAD och erfarenhet av arbete i PLM system. Kunskap i programvarorna Creo och Windchill är meriterande.
• Erfarenhet av konstruktion i gjutjärn är meriterande. Vi söker en person som är analytisk, strukturerad och noggrann. Du har ett eget driv och tar ett stort ansvar för dina och teamets leveranser. Personliga egenskaper som samarbetsförmåga och kommunikationsförmåga värderas högt. Vi erbjuder ett utmanade jobb med internationella kontakter i en världsledande koncern. Varierande arbetsuppgifter i ett team med lång erfarenhet och gott samarbete där du får lära dig nya saker samtidigt som du kan hjälpa till att förbättra vår verksamhet genom att bidra med dina erfarenheter. Du kommer att rapportera till chef Product Development & Engineering. Vill du veta mer om tjänsten var god kontakta Beatrice Stranz på tfn 0150-74335.

Ansökningsförfarande
Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande. Vänta därför inte med din ansökan utan ansök redan idag! Vi tar endast emot sökande via cv-databasen. Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig och att uppdatera dina uppgifter. Väl mött! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Patrik Funke på 013-32 94 22

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3470

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till