Jobbet Produktionsutvecklare till Westinghouse Bränslefabrik har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produktionsutvecklare till Westinghouse Bränslefabrik publicerad av Norén & Lindholm

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Motiveras du av en roll som produktionsutvecklare där du får jobba med dagligt produktionsstöd varvat med mer långsiktiga utvecklings- och förbättringsprojekt? Då ska du söka dig till oss! Här får du bidra till vår vision om att bli världens säkraste och mest effektiva kärnbränslefabrik!

Konverteringen är första steget i tillverkningsprocessen av bränslekutsar som sedan sätts samman till bränslepatroner. Anläggningen består av två parallella linjer med fem huvudsakliga processteg i varje linje.

Inom enheten är vi ca 25 personer som arbetar varav en operativ chef, 2 produktionsledare och 23 operatörer. Produktionen bedrivs i kontinuerlig drift med stopp för storhelger och semester. Totalt inom Bränslefabrikens produktion är vi ca 180 medarbetare.  

Tjänsten  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Produktionsutvecklare på konverteringen kommer initialt vara indelade i tre områden, produktionsutveckling, produktionsplanering och utbildningssamordning.

Inom området produktionsutveckling kommer du få engagera dig i tekniskt utmanande uppgifter. Det innebär att driva pågående samt initiera nya förbättringsaktiviteter och utvecklingsprojekt inom exempelvis process- och maskinutveckling, arbetssätt, vårt arbete med TAK/OEE, metodstudier samt våra driftinstruktioner och övrig dokumentation. Detta sker i nära samarbete med våra stödfunktioner i enhetens ledningsgrupp där du ingår.

Produktionsplanering innebär att tillsammans med ledningsgrupp och central produktionsplanering planera konverteringens kortsiktiga produktion på veckobasis.  

Utbildningssamordning innebär att tillsammans med enhetens ledningsgrupp samordna den kort- och långsiktiga planeringen av utbildning för befintliga och nya operatörer.

Du rapporterar till Operativ chef för konverteringen.

Vem är du? Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är bra på att samarbeta, har förmågan att driva ditt eget arbete och som trivs i en miljö som genomgår förändring. Du trivs lika bra med att vistas ute på verkstadsgolvet som på kontoret. Inom Westinghouse har vi en stark säkerhetskultur och en spännande verksamhet med bitvis högt tempo. Därför är det viktigt att du är noggrann och planerande men även trygg i att ibland behöva fatta snabba beslut. Det kommer naturligt för dig att ta egna initiativ och att engagera dig i framdrift och förbättringar för att nå resultat.

Dina kunskaper För att lyckas i rollen tror vi att du som söker är civilingenjör med några års arbetslivserfarenhet från tillverkande industri i produktionsmiljö. Men du kan även ha någon annan form av teknisk utbildning i grunden och sedan införskaffat erfarenhet och kunskaper från liknande roller inom process- eller tillverkningsindustrin. Du har goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftligt.

Westinghouse Electric Company är pionjär inom kärnkraftsteknologi och har 9000 medarbetare i 19 länder. Westinghouse teknik ligger till grund för närmare hälften av världens kommersiella kärnkraftverk i drift och idag bygger vi även flera nya reaktorer. Vår svenska verksamhet grundades 1969 och integrerades i Westinghousekoncernen år 2000. Idag levererar vi kärnbränsle samt produkter och tjänster inom automation, underhåll, provning och avveckling för kunder runt om i världen. I Sverige är vi ca 900 medarbetare i Västerås och Täby. Läs gärna mer om oss på www.westinghousenuclear.com.

I alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad. Både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av Alva Labs genomför vi en objektiv rekryteringsprocess. Testerna tar ungefär 10-20 minuter vardera.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan, gör detta så fort som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anders Råberger hos Norén & Lindholm på 070-77 88 743.

Varmt välkommen med din ansökan!


Referens

norenlindholm2150

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till