Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Produktionsutvecklare till Ahlsell Logistikcentrum job in Hallsberg at TNG Group AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Produktionsutvecklare till Ahlsell Logistikcentrum på TNG Group AB

Produktionsutvecklare till Ahlsell Logistikcentrum

TNG Group AB Hallsberg, Örebro län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Vi söker en kommunikativ produktionsutvecklare till Ahlsell Logistikcentrum i Hallsberg.

Är du innovativ och gillar att bygga relationer? Har du arbetat med att utveckla och förbättra arbetssätt, flöden och processer inom logistik och/eller produktion? Bra! Då kan du vara en av de Produktionsutvecklare vi söker till Ahlsell Logistikcentrum i Hallsberg!

Ahlsell har sedan starten vuxit sig stora, idag är de marknadsledande, men behållit sin entreprenörsanda. De säljer inte bara produkter, de erbjuder också sina kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer. Ahlsell tar sin position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre samhälle.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Ahlsell får du arbeta med logistik i världsklass och arbeta för att säkerställa Ahlsells ledande position. Du får aktivt arbeta med utveckling och förbättringar och vara en viktig del i att infria Ahlsells vision; logistik i världsklass! Du tillhör avdelningen Produktionsutveckling och får ett stort ansvar för att proaktivt utmana, utvärdera och utveckla befintliga lösningar och flöden. Då denna roll är nyinrättad på Ahlsell har du stora möjligheter att vara med och forma och påverka uppdraget och arbetet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du ingår i ett team bestående av flera produktionsutvecklare, vars uppdrag är att ständigt utveckla och utmana befintliga processer. Du kommer även att arbeta tillsammans med ett team av lagermedarbetare som utför ett mer operativt förbättringsarbete. Dessa medarbetare har även en Teamchef som också ingår i teamet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter.

  • Driva projekt och utvecklingsarbete, så som att planera aktiviteter, delegera uppgifter, styra över resurser samt ta ansvar för genomförande och resultat.
  • Utveckla varuflöden från leverantör till kund genom att kontinuerligt analysera, utmana, testa utvärdera och utveckla befintliga lösningar och flöden.
  • Effektivt kommunicera och samarbeta med interna och externa intressenter.
  • Nätverka inom och utanför organisationen för att sprida och samla in kunskap.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Utveckla och förbättra processer, både genom större projekt och genom dagligt löpande utvecklingsarbete samt samarbeta med övriga medarbetare inom avdelningen för att säkerställa framdrift i funktionens kort- och långsiktiga uppdrag.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning och/eller flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap i projektledning. Vi ser gärna att du också har kunskap inom processkartläggning, värdeflödesanalys samt presentationsteknik. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du tar ett stort ansvar och agerar på eget initiativ samtidigt som du gillar att arbeta i team. Vidare så främjar du förändring och nytänkande samt har lätt för att skapa och etablera kontakter. Du utvecklar dig kontinuerligt i din yrkesroll samt är trygg och stabil som person. 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
 

Rekommenderade jobb

Produktionsutvecklare till Ahlsell Logistikcentrum
TNG Group AB Hallsberg Heltid
Teknikredaktör till kund i Finspång
Randstad AB Östergötlands län - Finspång Deltidsanställd
Ej angett
ledande elektriker eltel
Eltel Networks Infranet AB Östergötlands län - Linköping Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: E83F669A7FA24002A5504B01311C691A