Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktionstekniker till Svarvmekano, Malmö jobb i Malmö på Intenso Teknikrekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktionstekniker till Svarvmekano, Malmö på Intenso Teknikrekrytering

Produktionstekniker till Svarvmekano, Malmö

Intenso Teknikrekrytering Malmö, Skåne län Heltid
Produktionstekniker
Malmö

Svarvmekano i Malmö AB har en stark tillväxt och behöver förstärka sitt svarvteam med en produktionstekniker. Svarvmekano erbjuder dig ett arbete med ansvar och variation samt en arbetsplats i kontinuerlig utveckling, framåtanda och trevliga kollegor! För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter framåt.

Som produktionstekniker kommer du att programmera CNC-svarvar, multimaskiner och robotar, samt vara en viktig del i Svarvmekanos automationsarbete framåt.

Du kommer även arbeta med CAM-beredningar, fixturer, chuck-lösningar och problemlösning i produktion samt vara resurs vid avhjälpande störningar i produktionen.

I Svarvmekanos fabrik har de idag Okuma-svarvar och robotceller från Yaskawa-, KUKA- och Iemca portalrobotar.

'Svarvmekano satsar mycket på teknik och har en snabb utveckling. Vi strävar ständigt efter förbättringar och låter inte tiden stå still. Jag tror på företaget och dess utvecklingspotential.

För att trivas i denna tjänst måste du vara flexibel och nyfiken på nya utmaningar. En dos tävlingsinstinkt, då framför allt mot dig själv, är inte en nackdel. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och är inte rädd för ansvar och för att stå i centrum. Du måste tro på dig själv och på din kompetens men samtidigt vara lyhörd för dina kollegors tankar och idéer.

Vi är väldigt tydliga med att en ömsesidig respekt ska finnas mellan alla i företaget. Oavsett om jag är chef eller operatör så ska jag behandlas med samma respekt. Enligt mig själv är detta grunden till att kunna bygga en väl fungerande organisation där alla kan trivas.'

- Jens Netteberg, COO, Operativ Chef

'Jag har varit på Svarvmekano i lite drygt 10 år. Jag har tidigare arbetat med automatsvarvning och kände att det var intressant att få arbeta med lite mindre serier där arbetet inte blir lika enformigt.

Det är ett varierande arbete på många sätt. En vanlig dag förekommer ofta många ställ i maskinerna och vi försöker diskutera problem och tillsammans hitta lösningar. Man får arbeta med många olika produkter och har mycket automation vilket jag tycker är intressant. Det krävs att vi är alerta och har goda kunskaper i ritningsläsning eftersom det är väldigt snäva toleranser och ytfinhetskrav vi arbetar med.'

- Rickard Skjöldebrand, Maskinställare

Arbetsuppgifter
  • Identifiera, tillämpa och verifiera lämpliga produktionsserier med automationen i fokus
  • Leda, genomföra och dokumentera tekniska utredningar
  • Leda CAM-programmering GibbsCam
  • Direkt programmering, ställ och optimering av svarv och robotprogram
  • Upplärning och träning av operatörer inom svarv och automation
  • Systematisk felsökning av tekniska problem
  • 2-4 resor per år till leverantörer, mässor förekommer

Som produktionstekniker tillhör man både den tekniska avdelningen och svarvavdelningen, och jobbar som produktionspersonal i fabriken. I sin dagliga roll samarbetar man nära produktionschef, teknisk chef, produktionsledare, maskinställare, samt operatörer och leverantörer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt.

Din profil
Vi söker dig som har flera års arbetslivserfarenhet inom industrin i liknande roll. Du behöver vara självgående i dialog- och ISO programmering, van vid att hantera automationsutrustningar, göra robotinställningar samt gilla mekanisk problemlösning.

Meriterande erfarenheter och kunskaper: 

  • Erfarenhet av Okuma CNC-styrda verktygsmaskiner
  • Längdsvarvning i rostfritt material
  • CNC- och robotprogrammering, 3D CAD, CAM-beredning Gibbscam

Som person är du uppmärksam, noggrann och händig. Du har ett ansvarsfullt förhållningssätt och förstår vikten av att hålla både på kvalitet, deadlines och säkerhet.

Du har förmåga att arbeta både självständigt och i team, och du har ett engagerande och lösningsorienterat förhållningssätt.

Vi ser gärna också att du har god förmåga att kommunicera såväl inom företaget som med leverantörer, beställare etc. Du är strukturerad, kostnadsmedveten och nyfiken på att hitta optimala tekniska lösningar till Svarvmekanos produkter.

För att kunna ta dig an rollen krävs att du har goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering AB. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Christofer Dahlman på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Svarvmekano
Kvalitet, precision och hög ytfinish är våra ledord på Svarvmekano i Malmö. Vi åtar oss alla typer av kvalificerade beställningsarbeten inom svarvning, fräsning, rullpolering, rullgängning, kilspårstillverkning, kuggning, slipning, samt tillhörande ytbehandlingar. Utveckling sker tillsammans med våra kunder och leverantörer - I vår verksamhet är det alltid kundnyttan som står i fokus. Genom att hela tiden utveckla oss själva kan vi leverera en bättre produkt till våra kunder. Det gör vi genom att alltid jobba med modern teknik, välutbildad personal och materialval av högsta kvalitet. Lika viktigt är det att kunna leverera i tid och att finnas på plats när våra kunder har behov av våra tjänster. Därför har vi en flexibel organisation med resurser att snabbt kunna lösa våra kunders önskemål.

J2W: CB2
 

Rekommenderade jobb

Produktionstekniker till Svarvmekano, Malmö
Intenso Teknikrekrytering Malmö Heltid
Produktionstekniker till HÄLLDE
TNG Tech Stockholm Heltidsanställd
CNC-operatör i Eskilstuna
Randstad AB Eskilstuna Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 6898a79095c847e385eaadc0e2437f