Jobbet Produktionstekniker till Stadler har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produktionstekniker till Stadler publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill med vara med och effektivisera produktionsprocessen i ett uppdrag för Öresundståget. Är du driftig och kommunikativ med stort fokus på att möta kundens leveranskrav har du möjlighet att utvecklas som produktionstekniker på ett väletablerat företag!

Academic Work söker en produktionstekniker till Stadler i Västerås. Stadler arbetar inom tågindustrin och arbetar med att utveckla och förbättra tågens prestanda och effektivitet. Med ledande teknologi och ett innovativt företagsklimat ligger stort fokus på att leverera förstklassig kundservice. Företaget är beläget i Tillberga och har idag 106 medarbetare. Hos Stadler möter du drivna och engagerade kollegor som arbetar i en dynamisk och händelserik miljö.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Stadler MR Sweden AB. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till maj 2019 med möjlighet till förlängning i nya projekt.

Kandidatprofil

Som produktionstekniker kommer du att arbeta i ett upprustningsprojekt för Öresundståget. I samråd med demontage- och montagegruppen ska du genomföra justeringar av takttider för att öka effektiviseringen av produktionsprocessen. I arbetet kan det även förekomma dokumenthantering och beredningsarbete i ERP- och PDM-systemen.

Du kommer till exempel att:

* Arbeta med att effektivisera produktionsprocesser för att reducera takttiderna
* Dokumentera produktionsprocesserna

Tjänsten passar dig som vill arbeta med ett spännande uppdrag som är i början av uppstartsfasen med möjlighet att få fortsätta utvecklas i andra projekt inom företaget. Du arbetar strukturerat och är självgående samtidigt som du har ett stort intresse för projekt- och effektiviseringsarbete.

Vi söker dig som

* Har läst en relevant utbildning/kurs eller tidigare arbetslivserfarenhet från någon typ av produktionssystem
* Har tidigare erfarenhet från att studera, dokumentera och analysera processer i en tvärfunktionell arbetsgrupp
* Har goda kunskaper i Officepaketet
* Behärskar svenska både muntligt och skriftligt, då språket kommer att ingå i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du

* Tidigare har arbetat i ERP- och PDM-system
* Har kunskaper i MS Excel eller Visio

Vi kommer i denna process lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du som person är ansvarstagande och har en god förmåga att vara kommunikativ. Du är flexibel i ditt arbete och kan omprioritera snabbt mellan arbetsuppgifter samtidigt som du är driftig och målfokuserad.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 3 mån med möjlighet till förlängning i andra projekt
* Lön: Enligt överenskommelse
* Placering: Västerås
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stadler MR Sweden ABs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15021252-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till