Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktionstekniker till spännande kund i Umeå jobb i Umeå på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktionstekniker till spännande kund i Umeå på Poolia

Produktionstekniker till spännande kund i Umeå

Poolia Umeå, Västerbottens län Heltid

Har du tidigare arbetat som produktionstekniker och känner dig redo för nästa utmaning? Till en marknadsledande kund i Umeå söker vi nu produktionstekniker. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Produktionstekniker kommer du tillsammans med dina kollegor inom avdelningen stötta produktionen och säkerställa att rätt verktyg, fixturer och maskiner finns tillgängliga och används på rätt sätt. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär bland annat underhåll och förbättring av befintliga produktionsprocesser, problemlösning, utredningar, flödesanalyser och tidsstudier samt arbete med avvikelsehantering i produktionen.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst KY-utbildning inom Produktionsteknik eller likvärdigt. Du har minst ett års erfarenhet av liknande arbete. Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska är ett krav. Som person är du en lagspelare med känsla för kvalitet och innovation in i minsta detalj.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på [ Link removed ]

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60987