Jobbet Produktionstekniker till Siemens har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Produktionstekniker till Siemens publicerad av Skill

Heltidsanställd
Finspång

Arbetsbeskrivning


Har du tidigare erfarenhet från industrin och är redo för nästa steg? Lockas du av en varierad tjänst där du får kombinera kontorsarbete med arbete ute i produktionen? Då kanske tjänsten som produktionstekniker på Siemens är något för dig!

Om företaget
Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
- Ansvara för tillverkningsprocessen samt det produktionstekniska arbetet för en eller flera komponenter inom produktionen - Vara delaktig i val av produktionsupplägg och tillverkningsteknik - Granska konstruktionsritningar ur ett produktionsperspektiv - Vara verkstadens kontaktperson i produktionstekniska frågor - Medverka till att förbättra och utveckla processer i det produktionstekniska arbetet

Din profil
Vi söker dig som har en relevant teknisk utbildning och/eller några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är självklart en stor fördel om du tidigare har arbetat som produktionstekniker, men vi är även intresserade av dig som skaffat dig kunskaper inom produktionsteknik i någon annan roll. Vidare kräver rollen att du har goda kunskaper inom ritningsläsning. Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet SAP. För att lyckas som produktionstekniker hos Siemens ser vi att du har en god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera med dina kollegor. Du förväntas kunna arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Då du i tjänsten kommer ha kontakt både med personer internt inom företaget samt med internationella kontakter krävs det att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt via skill.se. Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Christian Andersson-Gran på 011-199469 eller christian.andersson-gran@skill.se Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3886

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till