Jobbet Produktionstekniker till Scanfil Åtvidaberg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Produktionstekniker till Scanfil Åtvidaberg publicerad av Skill

Heltid
Åtvidaberg
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning


Scanfil är en global kontraktstillverkare som tillverkar och utvecklar innovativa produkter som är helt nya på marknaden. Vill du vara kugghjulet på ett företag med produkter och arbetssätt i framkant?

Om företaget
Scanfil är en global kontraktstillverkare och systemleverantör. Det innebär att Scanfil hjälper kunderna att gå från idé till marknad. Scanfil bidrar med sin unika kompetens inom produktion och utveckling för att kunna producera världsledande produkter. Scanfil har möjlighet att starta upp, producera, utveckla, leverera, lagerföra och reparera produkter. Scanfil har gjort verklighet av ordspråket ”från idé till verklighet” och levererar idag produkter och tjänster mot en rad olika marknadsområden världen över. De har idag drygt 3500 anställda i Europa, USA och Kina. Fabriken i Åtvidaberg uppfyller bl.a. kraven för tillverkning av medicintekniska produkter enligt FDA: s Quality System Regulation (QSR). Vid Åtvidabergsenheten finns idag ca 240 anställda.

Dina arbetsuppgifter
Scanfil söker en Produktionstekniker till fabriken i Åtvidaberg. Verksamheten ligger inom segmentet för systemintegration. Som produktionstekniker blir du en nyckelspelare i en grupp som aktivt jobbar med att utveckla Scanfils standardiserade produktionsupplägg och metoder. Du ansvarar för och arbetar med att sätta upp produktionsflöden för nya produktionsområden och förbättrar befintliga områden. En stor del av jobbet kommer att göras i Åtvidaberg men det finns möjlighet att vara med att utveckla och implementera dessa standarder inom hela koncernen.

Din profil
Till denna tjänst söker vi dig med ingenjörsutbildning och/eller några års erfarenhet av jobb i liknande roller. Du har god kännedom om produktionsprocesser, monteringsteknik, produktionsekonomi och produktionsoptimering. Du har en god analytisk förmåga som gör att du kan identifiera och prioritera förbättringsområden. Som produktionstekniker blir du montörernas närmsta tekniska kompetens. Vi söker därför dig som har ett gediget tekniskt intresse och uppskattar processtekniska utmaningar. Scanfil arbetar med en rad olika kunder inom många olika segment, allt från medicinsk teknik, automatiserad kontanthantering, batteritillverkning, vattenrening, för att nämna några exempel. Som produktionstekniker arbetar du verksamhetsöverskridande och kommer stöta på en rad olika utmaningar inom olika områden. Det är därför viktigt att du trivs i en varierande roll och drivs av att prova och framförallt lära dig nya saker. Det är även meriterande om du arbetat med någon typ av CAD- och MPS-System. Vi ser även att dina språkkunskaper inom svenska och engelska är mycket goda.

Ansökningsförfarande
Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill, Kristian Johansson, Kristian.johansson@skill.se Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3495

Liknande jobb

Kundsupport Tranås Ny Position
Teknik - och Underhållschef Finspång Ny Position
Skadetekniker Linköping Linköping Unik Resurs
Skadetekniker Norrköping Norrköping Unik Resurs
Verksamhetsutvecklare Linköping SAAB
Personlig assistent till kvinna Finspång Assistansbolaget i Sverige AB
Långt konsultuppdrag till Bank i Linköping Linköping Amendo Bemanning
Bygg och anläggninskonsult till Ramböll Norrköping Academic Work
Onsite-ansvarig Linköping Academic Work
Financial Controller Linköping Skill
Security Officer Linköping SAAB
Tax Manager Linköping SAAB
Sektionschef Utveckling Linköping SAAB
Sågverksarbetare Vimmerby Wikan Personal AB
Toyota söker Mjukvaruarkitekt inom Embedded Systems Mjölby Toyota Material Handling
Systemingenjör Mjölby Toyota Material Handling
Toyota söker Mjukvaruutvecklare inom C# .net Mjölby Toyota Material Handling
Beredare/Teknisk bokföring Linköping SAAB
Vägledande Affärssystemkonsult Linköping Unik Resurs

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till