Jobbet Produktionstekniker till Saab har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Produktionstekniker till Saab publicerad av Skill

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Har du erfarenhet inom produktionsteknik och tycker att Saab verkar vara ett intressant företag? Välkommen att söka en av våra mest spännande och utvecklande tjänster på avdelningen för detaljtillverkning.

Om företaget
Saabs affärsområde Aeronautics erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Mest känt av dessa är Gripen där Aeronautics har ett helhetsansvar från utveckling till försäljning och även support på sålda flygplan. På sektionen detaljtillverkning arbetar vi inom tre områden maskin, plåt och rör/svets. Vi arbetar med gränssnittet mellan konstruktion, inköp och produktion samt framför faktorer som påverkar produktionen.

Dina arbetsuppgifter
Som konsult hos oss kommer du att arbeta inom olika projekt, såsom Gripen, T-X eller FoU, där du utför produktionstekniskt arbete för flygplan i världsklass. Du kommer att arbeta i gränssnittet mellan konstruktion, inköp och produktion samt föra fram faktorer som påverkar vår produktion. Det innebär att du kommer granska konstruktionsunderlag, tillverkningsbarhet samt ämnesbereda artiklar i syfte att minimera och optimera bearbetningstid och materialåtgång.

Din profil
Vi söker i första hand dig som har tidigare erfarenhet inom produktionstekniskt arbete, alternativt dig som arbetat som operatör inom verksad och vill ta nästa steg i karriären. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område och om du har CAD-kunskaper. Som person är du noggrann och tycker om att arbeta systematiskt. Du har en vilja att utvecklas i arbetet och söker självständigt upp information som krävs för att slutföra arbetsuppgiften. Du behöver ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra då du kommer ha mycket kontakt med bland annat produktion- och konstruktionsavdelningen. Det är även viktigt att du behärskar engelska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av affärssystem är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag som startar snarast möjligt och pågår i minst ett år med goda möjligheter till förlängning. Vi tillämpar löpande urval och därför rekommenderar vi dig att söka så snart du kan. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se för att ansöka. Glöm inte att motivera varför just du passar för tjänsten. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Erica Wiquist på 013–32 94 05 eller på erica.wiquist@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3626

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till