Jobbet Produktionstekniker till LKAB Wassara har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produktionstekniker till LKAB Wassara publicerad av TNG Tech

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Erfarenhet av verkstadsindustrin och ett stort tekniskt intresse? Läs mer om rollen som produktionstekniker på LKAB Wassara.

Du har tidigare arbetat som ingenjör inom verkstadsindustrin och trivs i en operativ- och verksamhetsnära roll. Som ingenjör brinner du för att jobba med utveckling och förbättring. Du har kunskaper i Lean Production och har troligen varit med och implementerat detta i en produktionstekniks verksamhet tidigare. LKAB Wassara söker just nu en kvalitetsmedveten produktionstekniker med intresse för ledarskap. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På LKAB Wassara är vi världsledande inom utvecklingen av borrteknik. Vår unika teknik har använts i över 30 år och nu söker vi dig som vill vara en del av vårt kompetenta verkstadsteam. Du kommer att bidra med dina teknikkunskaper och ditt intresse för förbättringar. Arbetsuppgifterna ställer höga krav på tekniskt kunnande och att du kan arbeta under eget ansvar.


LKAB Wassara fokuserar alltid på ständiga förbättringar och ger dig möjlighet att vara med på en spännande utvecklingsresa där ditt engagemang och dina synpunkter tas tillvara och gör skillnad.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Ansvara för produktionsberedning vid produktion av nya produkter eller ändrade produktionsmetoder. Det innebär att du kommer;

 • Stödja produktionen i det dagliga arbetet med felavhjälpning och problemlösning.
 • Upprätthålla kontakter med Lego leverantörer i olika tekniska frågar samt uppdateringar kring användarinstruktioner av våra produkter.
 • Arbeta med daglig styrning, avvikelserapportering och uppföljning via nyckeltal (KPI).
 • Föreslå och implementera nödvändiga förändringar samt optimera tillverkningsmetoder för ny teknik.
 • Ta fram och uppdatera dokumentations av teknisk karaktär enligt företagets kvalitetspolicy.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att supportera och dagligen avlasta Produktionschefen i det dagliga arbetet samt agera som ställföreträdande chef vid ordinarie chefens frånvaro. Du kommer även bistå med din kompetens i frågor gällande arbetsmiljö, miljö och säkerhet. I rollen ingår ett tekniskt ansvar, samt att delta och driva fram förbättringsarbete relaterat till kvalité, utveckling och problemlösning. Gruppen består idag av 10 duktiga och erfarna kollegor. 

VEM ÄR DU?

 • Du har minst teknisk gymnasieutbildning inom mekanik, maskin eller motsvarande.
 • Du har arbetat som produktionstekniker inom verkstadsindustrin i minst 5 år.
 • Du är van att arbeta i projekt och att projektleda.
 • Du har goda kunskaper i CAD - program Inventor och erfarenhet av CAD ritning.
 • Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
 • Kunskaper inom borrteknik är meriterande.

Som person är du analytisk, pragmatisk och lösningsorienterad. Du kan hantera komplexa situationer i en operativ verksamhet som genomgår förändring. Du är driven och arbetar lika bra självständigt som i grupp eftersom du alltid fokuserar på den bästa lösningen. Vidare är du van att arbeta mot många interna- och externa kontaktytor.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Referens

FD96926236A54593BBA8BFAFC2D10B27

Om företaget

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och hyr ut konsulter på många andra orter runt om i Sverige.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till