Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktionstekniker till Intra Mölntorp jobb i Västerås på Norén & Lindholm

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktionstekniker till Intra Mölntorp på Norén & Lindholm

Produktionstekniker till Intra Mölntorp

Norén & Lindholm Västerås, Västmanlands län Heltid

I vår fabrik tillverkar vi designade diskbänkar i rostfritt stål och i produktionen jobbar ett 60 tal medarbetare. Nu söker vi en engagerad Produktionstekniker inom automation som vill vara med och driva och utveckla produktionen. Vi erbjuder en spännande och fartfylld roll med frihet under ansvar och för den som har ambitionen så finns framtida utvecklingsmöjligheter.

Välkommen till oss i natursköna Mölntorp, mellan Eskilstuna och Västerås!

Rollen som produktionstekniker
Du blir del i vårt produktionstekniska team som arbetar med att ständigt förbättra våra produktionsprocesser av diskbänkar att bli mer kostnadseffektiva och med förbättrad kvalitet. Inom teamet finns en bred kompetens inom djupdragning, polering, plåtbearbetning, verktyg och underhåll. Du kommer att vara experten inom automation och robotprogrammering och efter ett par år förväntas du även vara en resurs inom ett/flera områden inom djupdragning, polering och plåtbearbetning. Du rapporterar till fabrikschefen.

Arbetsuppgifterna mer i detalj

  • Utveckla Intras produktionsprocesser att bli mer kostnadseffektiva, med högre kvalitet, kortare genomloppstider och med lägre kapitalbindning.
  • Aktivt driva, leda och koordinera förbättringsarbeten i samarbete med kvalitets-, underhålls- produktions- och logistikavdelningen.
  • Skapa effektiva och ergonomiska arbetsplatser och processer med hjälp av Lean/Kaisen.
  • Ansvara för att processtider, kalkyler och arbetsinstruktioner hålls uppdaterade samt är korrekta.
  • Projektledare för fabrikens projekt inom produktionsoptimering och ständiga förbättringar.
  • Delaktig i utvecklings och industrialiseringsprojekt.
  • Delta i grupper inom Teka för att sprida kunskap av standardisering, processer och teknologier.

Vi söker dig som har drivet och motivationen att jobba med utveckling och förbättringar och som har minst ett par års erfarenhet av att arbetat som produktionstekniker inom automation. Du har en teknisk utbildning, gärna på högskolenivå och har kunskap/erfarenhet av att programmera PLC och CNC maskiner. Vidare har du även erfarenhet av robotprogrammering och 3D ritverktyg. Vi arbetar i affärssystemet Microsoft AX och känner du till detta är det naturligtvis ett plus. Viktigt är dock att du är van att leda projekt och att driva förbättringsarbeten på ett framgångsrikt sätt. Vi tillhör en global koncern så har du arbetat internationellt är det en fördel.

För den som vill och har ambition finns möjlighet att med tiden ta en roll som Avdelningsansvarig. Så vi ser gärna att du har ledarskapsegenskaper, är ett föredöme för andra och lever upp till Teka-koncernens värderingar.

Hos oss är medarbetarnas trivsel en stor framgångsfaktor. Omtanke, engagemang och ägandeskap är tre av våra värdeord och därför är det viktigt att du är en lyhörd person som är bra på att samarbeta. Du ser värdet av att arbeta proaktivt, är självgående och ansvarstagande, och drivs av att leverera resultat. Rollen är bred och innebär både operativt och strategiskt arbete, så att se helheten, kunna delegera och hantera stress är bra att ha med sig.

Intra-Tekas värdegrund; Omtanke, Engagemang, Vinnarinstinkt, Originalitet, Ägarskap, Respekt och Flexibilitet genomsyrar vår organisation och kultur. Rätt person delar och efterlever våra värderingar.

Intra-gruppen är sedan 2007 en del av industrikoncernen Teka Industrial S.A. som är en av världens största tillverkare av diskbänkar och vitvaror med fabriker över hela världen. Intra-gruppen är marknadsledare i Skandinavien inom diskbänkar och sanitetsutrustning i rostfritt stål och vi finns representerade i Sverige, Norge, Danmark och Holland. Intra-gruppen har stark fokus på design och är en internationell trendsetter inom sina produktområden. Läs mer på [ Link removed ]

Vår fabrik i Mölntorp tillverkar designade diskbänkar i rostfritt stål och har en industrialiserad tunnplåtsbearbetning och en produktion i ständig utveckling. Vi har och kommer fortsätta investera i ny teknik och nya maskiner då det hela tiden krävs nya tekniker för att klara av att tillverka de allt mer designade diskbänksmodellerna.

Låter detta intressant?
Vi berättar gärna mer! Kontakta Anna Hemmingsson hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88. Din ansökan registrerar du så snart som möjligt, dock senast den 12 september på [ Link removed ] eller genom knappen nedan. Urval och intervjuer sker löpande så ansök snarast.

I alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad. Både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av Alva Labs genomför vi en objektiv rekryteringsprocess. Testerna tar ungefär 10-20 minuter vardera.

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: norenlindholm2296