Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktionstekniker till HÄLLDE jobb i Stockholm på TNG Tech

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktionstekniker till HÄLLDE på TNG Tech

Produktionstekniker till HÄLLDE

TNG Tech Stockholm, Stockholms län Heltid

HÄLLDE söker en Produktionstekniker med fokus på kvalitetsäkring

HÄLLDE, ett av världens ledande företag inom tillverkning och utveckling och av matberedningsmaskiner för professionellt bruk söker dig som vill bli en del av ett bra produktionsteam. Till fabriken i Kista / Stockholm söker vi en produktionstekniker med erfarenhet av produktion- och kvalitetsteknik. På HÄLLDE har vi stort fokus på ordning och reda, där ett strukturerat arbetssätt är en självklarhet för att säkerställa en bra arbetsmiljö och en hög kvalitet på produkterna som levereras till kunder över hela världen. Som det familjära företag HÄLLDE är, är man stolt både över sina produkter som håller toppkvalitet och alla medarbetare som varje dag bidrar till framgången och gör skillnad. Nu söker vi dig som vill utvecklas med oss.
Välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med produktion av välrenommerade produkter som håller hög kvalitet. Du kommer att arbeta nära hela produktionsflödet från inköp av komponenter till slutleveransen, inkl. kvalitetsuppföljning. Du kommer till en stabil verksamhet där varje anställd är en viktig resurs. På HÄLLDE välkomnas alla initiativ som leder till förbättring och effektivisering av såväl produkter som arbetsprocesser så här kommer din tekniska kompetens komma till sin fulla rätt. Välkommen till ett företag med toppkvalitativa produkter och engagerade medarbetare.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Produktionstekniker kommer du leda arbete med kvalitetssäkring och produktion. Du är operativt involverad i produktionen i fabriken och bistår med problemlösning och avhjälpande åtgärder. Du kommer att ha hög närvaro ute i fabriken och vara den som är expert på ditt område.

Du ansvar för:

  • Daglig stöd till dina kollegor i produktionen.
  • Driva förbättringsprojekt inom kvalitets- och produktionsteknik.
  • I samarbete med interna och externa parter, lösa kvalitetsbrister och produktionstekniska problem.
  • Driva löpande förbättringsarbete.
  • Tillsammans med utvecklingsavdelningen ta fram produktionshjälpmedel som fixturer, likare och kontrolldon.

Du kommer även ha löpande kontakter med leverantörer för att följa upp reklamationer och avvikelser. Du stödjer ankomstkontrollen vid behov av komplexa utmätningar och ansvarar för kalibrering och service av testutrustning i produktion. För avancerad service och kalibrering anlitas externa specialister. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Din placering är i Kista där all verksamhet inkl. produktion bedrivs, och du rapporterar till Produktionschefen. Resor i tjänsten förekommer med 2–4 resdagar per månad. Du reser främst i Sverige men resor utanför Sverige förkommer.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant teknisk utbildning och erfarenhet av produktion eller service av tekniska produkter. Du har ett stort intresse för förbättrings- och kvalitetsarbete och erfarenhet av kvalitetsteknik, ankomstkontroll och produktionsteknik. Du har även erfarenhet av administrativt arbete samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi söker dig som har en god problemlösningsförmåga samt ett metodiskt och systematiskt arbetssätt. Du agerar på eget initiativ och får saker att hända. Du har en god samarbetsförmåga, trivs i tvärfunktionella roller och har förmågan att kommunicera klart och tydligt. Du delar gärna med dig av dina kunskaper, erfarenheter och information, har positivt synsätt och är trygg i dig själv.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
 

Rekommenderade jobb

Produktionstekniker till HÄLLDE
TNG Tech Stockholm Heltid
Produktionstekniker till Svarvmekano, Malmö
Intenso Teknikrekrytering Malmö Heltidsanställd
Senior Produktionsingenjör– Site Stenungsund
Perstorp Trollhättan Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: C53B147D0B3F4CD8A050302E693EE5E6