Jobbet Produktionstekniker till fordonsindustrin har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Produktionstekniker till fordonsindustrin publicerad av Lernia

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta på en arbetsplats där du har förutsättningar att skapa en karriär och växa i din arbetsroll tillsammans med din arbetsgivare? Har du erfarenhet av fordonsindustrin i en roll som tekniker och söker dig till ett företag i tillväxt där du arbetar i nära samarbete med dina kollegor i en ledande roll? Då kan denna tjänst vara något för dig!

För ett långsiktigt uppdrag söker vi en produktionstekniker til ett företag inom fordonsindustrin. Företaget är idag en av världens ledande utvecklare, tillverkare och distributörer av komponenter inom Automotive och är en underleverantör till VCC. Verksamheten och dess produktion bedrivs i Arendal. Här erbjuds du en plats i ett företag som värnar om sina anställdas personliga utveckling och där du erbjuds utbildningar och mentorskap inom företaget.

Arbetsuppgifter

Som produktionstekniker är ditt huvudsakliga ansvar att driva processtekniska förändringar och förbättringar i produktionen för att uppnå maximal produktivitet, leverans och effektivitet. Du ansvarar för och implementerar Lean-projekt i verksamheten vilket innefattar stöd och utveckling i operatörernas dagliga arbete. Eftersom du arbetar nära tillverkningen förekommer även praktiska moment där du ingår i en kommunikativ och handlingskraftig roll.

Som produktionstekniker använder du dig av klassiska produktionstekniska metoder och verktyg för att bland annat kunna:

  • Skapa Layout-förändringar
  • Göra ombalanseringar
  • Utföra tidsstudier och arbetsbeskrivningar, skriva arbetsinstruktionen
  • Leda projekt/workshops för att sprida kunskap i hela organisationen
  • Delta aktivt i förbättringsprojekt/workshops kring ex. nya utrustningar, arbetsmetoder, ergonomiska aspekter

Din bakgrund

För att passa i tjänsten ser vi gärna att du har erfarenhet av liknande tjänst inom fordonsindustrin. Du har även erfarenhet av att leda projekt, såväl mindre som större. Du har god kunskap och gärna certifiering inom Six Sigma, erfarenhet av CAD och är van användare av MS Office. Dessutom är du flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har en högre teknisk utbildning (YH, högskole- eller civilingenjör) inom produktionsteknik.

Personliga egenskaper

Du har ett stort intresse att utvecklas och tar dig gärna an nya arbetsroller och arbetsuppgifter. Du arbetar efter tydliga mål i din karriär Du tycker även att det är utmanande och stimulerande att tillsammans med dina arbetskamrater nå uppsatta mål. Det som utmärker dig är din goda analytiska förmåga, samarbetsförmåga, positiva inställning och driv, men även ditt genuina engagemang och intresse för förbättringsarbete.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Provanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Omgående/Efter överenskommelse

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.

Referens

51581

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till