Jobbet Produktionstekniker till ett välkänt företag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Produktionstekniker till ett välkänt företag! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Umeå
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du en känsla för detaljer och drivs av att arbeta kvalitetsmedvetet? Trivs du med att arbeta tillsammans med andra människor och ständigt utvecklas? Vill du vara del av ett företag som kännetecknas av säkerhet, kvalité och miljöhänsyn? Då är detta en tjänst för dig. Ansök rollen som produktionstekniker redan idag, urval sker löpande.

Academic Work söker en produktionstekniker inom montering och logistik till vår kund i Vindeln. I rollen som produktionstekniker kommer du få vara en del av ett företag som är en världsledande leverantör av skogsmaskinskranar, där din tekniska kunskap kommer värdesättas högt. Din roll komner vara involverad i daglig styrning och du kommer att fungera som en spindeln i nätet i arbetslaget. Du kommer att vara en del av avdelningen för produktionsteknik fungera som bryggan mellan arbetare på golvet och chefer.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och till en början sträcka sig 6 månader framåt, men bör ses som långsiktigt då det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. För dig som har erfarenhet inom liknande arbete och på så vis snabbt kan komma in i rollen är det möjligt att starta direkt, annars är start i januari.

Kandidatprofil

Som produktionstekniker kommer din roll omfamna både logistik och montering. Du kommer att arbeta med olika uppdrag inom produktion, vilket kan handla om att driva både större projekt så som investeringar och projektledning framåt till att fungera som en brygga inom arbetslaget.

Du kommer till exempel att:

* Arbeta med verksamhetsutveckling och effektivisering
* Analysera processer för att se förbättringspunkter
* Säkerställa att instruktioner och rutiner håller rätt kvalitet

* Har en teknisk utbildning på minst gymnasienivå
* Har minst 2-3 års erfarenhet av arbete på liknande industrier
* Behärskar engelska och svenska i både tal och skrift då detta krävs i det vardagliga arbetet

Det är meriterande du tidigare har jobbat i en liknande roll eller en roll som arbetsledare.

Tjänsten passar dig som har ett öga för detaljer och som har ett kvalitetsmedvetet tänk. Vidare ser vi gärna att du är självgående och vågar ta egna initiativ. Du har en förmåga att analysera processer för att föra ditt och gruppens arbete framåt.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående, alternativt i januari, beroende på din erfarenhet
* Omfattning: Heltid i 6 månader
* Placering: Vindeln
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work vid frågor kring tjänsten kontakta
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15009746-SE

Liknande jobb

Butikssäljare till Ahlsell i Umeå Umeå StudentConsulting
Branch Manager to Umeå Umeå Academic Work
HR Business Partner Umeå Poolia
Säljare Norra Sverige Umeå Mercuri Urval
Tekniker till InfoCare i Umeå! Umeå StudentConsulting
Låstekniker/montör till Umeå! Umeå Professionals Nord
VK Media söker nu en DevOps! Umeå Academic Work
Sektionschef QC Umeå APL
Erfaren VVS-montör till Norrtech Umeå Academic Work
Konsultchef till UDK Umeå Poolia

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till